Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Visning spring/summer 2011

God morgon :)

Jag har precis kikat på Odd Molly´s New York-visning här. Min första reaktion var, shit, de går av på mitten alla modeller. Inte för att Odd Molly är direkt kända för mulliga modeller, men Helena Christensen har ju i alla fall lite kurvor. Jag tyckte det var beklämmande att se, supersöta flickor men med total avsaknad av fett. Jag börjar undra på fullaste allvar om det är fel på min skärm, eller om det är kameravinkeln som gör det. Har du sett visningen? Vad tycker du? Jag antar att de alla bär storlek 0 och kläderna bara hänger som skynken på dem. Åh vad jag hade önskat få se bara åtminstone en endaste "normal" kvinna, det hade nog också gjort kläderna mer rättvisa!
Mycket vackert på visningen, inte så mycket att direkt bära på jobbet. Men jag vet ju att det där är en bråkdel av vad som komma skall...kändes som att de visade väldigt mycket från "underklädes-serien". Helt fantastisk förresten. Såg du Chrysalis-efterträdaren i rosa? Ljuvlig! Jeansjackan och jeansen, såå snygga!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kvällen igår innebar veckohandling, åkte på en avstämning. Tänk, jag känner mig som värsta tjuven, "hjälp, har jag scannat in den saken och den?". Den var korrekt och jag kunde pusta ut!
Hem och packa upp. P-O kände sig dålig och lade sig i sängen. Jag höll på med kassar, William plockade ur diskmaskinen. Tilde hjälpte mig med maten. Sedan fick hon hjälpa mig och köra tillbaka bilen.
Satte på den nya filmen jag fick av pappa "Vägen". Somnade ifrån den, väldigt mörk och sorglig film. Skall väl se klart den...

När klockan ringde i morse var jag så trött så trött, Luca som hade sovit sedan fem i går var ju pigg, låg och klappade på mig. Värre uppvaknande kan man ju få ;)

Dagens outfit:
Lovely knit i military (storlek 1)
Baslinne och leggings feån Gina Tricot
Kjol från Esprit
Jacquard longsocks i military
Stövletter från Bianco







Ha en bra dag!!!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. Det var fina kläder! Men hur såg modellerna ut bleka, magra som om dom hade anorexia. Undra vilken storlek dom hade på sig -o? Vet inte om jag kan fortsätta köpa OM kläder efter detta vill inte vara med och stödja detta ideal. Nej fram med normalviktiga sunda modeller!
    Hälsningar från Lotta

    SvaraRadera
  2. I also thought that the models looked too skinny!

    SvaraRadera
  3. Jag blev faktiskt uppriktigt beviken på modevisningen. Tyckte de bara visade underkläder och stickat ( jo, jag vet att det kommer mer men...ändå. ) Sen modellerna. VARFÖR måste de ha så extremt smala modeller? Fattar inte???Så mycket finare det var förr när de hade de sunda tjejerna som gick barfota!!Min personliga åsikt! / C

    SvaraRadera
  4. Sjukligt smala!!! Katastrof!

    SvaraRadera
  5. Tjejer: Ja men visst, det kändes inte alls som ett sundhetsideal...Jag tänkte efter ett tag, det är något som inte stämmer med min skärm...som när widescreen tv kom och alla blev alldeles breda....Sorgligt faktiskt!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails