Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Ingen vanlig dag!

I veckan förväntas sista höstsändningen komma från Odd Molly, åh vad jag hoppas att det kommer till Smultrongården också, i såfall måste jag nog göra mig en vända ut dit!



Dagen har rullat på bra, först underbart besked, Ylva blev mamma i natt till en lite tös, stort grattis till dig vännen!!!
Vi gick till skogen och det var underbart väder! Jag var rastvärd och åt sedan min lunch. Ledningsgrupp på eftermiddagen och sedan fick jag stänga för en kollega som var sjuk.

Kommunicerade med P-O och vi bestämde unisont att vi skulle köpa hämtmat! Kebab till barnen, Lovisa och jag delade på en veg-kebab och Ludde och P-O åt pizza. Vardagslyx!

Har precis tvättat och plockat ur diskmaskinen, dammsugit och nu håller P-O med läkten till taket...Vore ju trevligt om det blev klart i kväll....Han har klippt gräset på framsidan också, skönt!

Veckan som kommer är ganska innehållsrik...i kväll är det lagning av tak som står på schemat, imorgon har P-O workshop på skolan medan Lena kommer hit, vi skall ha genomgång av eleverna inför utvecklingssamtalen som drar igång nästa vecka. På onsdag skall P-O träna och på torsdag kommer pappa och Berith hit. På fredag har vi hel ledningsgruppsdag och sedan skall jag hämta hem William och Tilde för att vara leeeedig hela helgen *ovant*.

Nu skall jag bara ta det lugnt!
Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails