Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Inte använd så frekvent...

God morgon :)

Idag har jag på mig ett av de första plaggen från Odd Molly som jag köpte. Jag blev "biten" förra sommaren, handlade några plagg på Smultrongården och sedan några plagg på rea från olika web-butiker. När pre-fall kom handlade jag min röda Taradiddle dress. Spanade på höstkollektionen och det här var det första plagget jag föll för. Jag klickade hem den och fick nästan magknip av att ha passerat en "rimlig gräns" för en blus. Jag tycker den är vacker men svåranvänd, tyvärr. Den har en lite knepig längd och jag har inte riktigt förlikat mig med att ha "leggings" till, försöker förlänga med ett baslinne under. Har kommit på att den blir mer klädsam med ett bälte, det blir lätt tälteffekt annars.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kvällen igår blev väl lite av ett antiklimax. Jag tycker det är svårt att koppla av när man måste iväg igen. Passade på att bada småfisarna och gjorde dem i ordning. Tog med dem för att hämta William och Tilde (iklädda pyjamaser). Luca somande och jag kunde bära över honom. Drack ett glas vin och tittade på tv med barnen, P-O satt vid datorn och letade dockningsstationer tror jag...Jag blev trött och somnade strax efter nio. Suck, fredagkvällen är ju den bästa kvällen på hela veckan och det känns som att jag "slösade" bort den.

Morgonen har varit tuff, Leon har fått astma och har mått rätt dåligt. Det är en avvägning det där, läkaren har sagt att vi skall ge honom så fort han ber om det, samtidigt kräks han om han får för mycket. Det är klart att han måste kunna andas, det är ju prio ett! Sedan blir han ledsen när han kräks, han är duktig, springer till toaletten (och det är bara slem). Nu har medicinen kickat in och då är han "som vanligt" igen. Vi försöker få honom att ta det lugnt men medicinen har ju också en upp-tempo-effekt och han blir pigg och busig. Han far runt och så kommer det tillbaka igen. Oerhört dumt!

De stora är speedade och jag har fått tjata på dem för att inte dra upp tempot.
Vid tiosnåret skall vi till frisören och hoppas på drop-in tid för P-O och Luca. De behöver verkligen klippa sig båda två och vi brukar synka detta. Sedan har vi lovat barnen lunch på Sibylla. Vi skall även besöka NetOnNet och till sist avsluta med besök på Maxi, lördagsgodis och eventuellt lite födelsedagspresenter till Luca (skall se om de har kvar DVD-boxen "Fåret Shaun").
Fullspäckat schema med andra ord!

Dagens outfit:
T88 tunic grey (storlek 0)
100 gr lovelove tank white (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jeansleggings från Gina Tricot
Stövlar från Hunter







Ha en bra dag!!!
Helénakramar

3 kommentarer:

  1. Jobbigt med astma. Efter mycket provande med dos och medicin med läkares inrådan så klart så har det fungerat bra för oss. Lillan går på en underhållningsdos och när vi märker att astman börjar slå in höjer vi dosen.
    Vilken medicin får han?

    Tabby

    SvaraRadera
  2. Jag har ganska nyligen hittat till din blogg och har inte kommenterat tidagare men jag ville bara säga att jag tycker att du bär upp T88:an jättefint. Funkar perfekt att ge den lite form med ett skärp tycket jag :-)
    Kram
    P.S jag är "Frösötös" på FL och i de bloggar som kräver Googleinloggning där det inte går att ange namn som ett alternativ

    SvaraRadera
  3. Tabby: Airomir och Pulmicort!

    Frösötös: Tack :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails