Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Att få stryka på listan...

God morgon :)

Då var det dags igen, en ny dag väntar med allt vad det innebär. Jag kände mig hyfsat trött när klockan ringde, men det är ju liksom bara att gilla läget och kliva upp. Jag har haft det lugnt och skönt, resten av familjen sover (ovanligt!). Eftersom våra tvillingar är tämligen kvällspigga och ofta somnar samtidigt som mig (eller efter) så är det skönt att få liiite egentid på morgonen, åh andra sidan brukar jag ju nästan alltid ha Luca vaken då. Därför njuter jag lite extra just nu!

Dagen som kommer innebär arbete mellan 06:00 och 14:00. Sedan skall jag hämta kidsen, kan tro att vi skall fika lite och sedan skall jag fixa med middag. Fem skall P-O tillbaka till skolan och vid sex kommer Lena!

Dagens outfit:
Alpaca hoodly knit jacket i chocolate (storlek 1)
Wigwam dress i vintage chalk (storlek 0)
100 gr lovelove tank i white (storlek 0)
Leggings från Gina Tricot
Träskor från Calou





Igår gjorde P-O färdigt taket. Gissa om det känns som en befrielse!!!
Jag önskar så hett att framsidan blev klar med puts, målning och grus. Likaså baksidan med anläggning av kullersten. Att få stryka på den kilometerlånga listan vore UNDERBART. Jag skulle vilja att de påbörjade projekten blev avslutade helt enkelt! 

Jag hjälpte honom att städa efteråt, slängde skräp, plockade in verktyg, lyfte tillbaka hammocken. Bar upp ströläkt på vinden. Grejade här inne förstås med småplock, gosade med barnen, såg på tv med dem och nattade. En rätt effektiv kväll!

Somnade tidigt.

Ha en bra dag!!!
Helénakramar


3 kommentarer:

  1. Åh, vad fin du var idag! Supersnyggt med det bruna till wigwamen i vintage chalk!

    Usch, du gör mig sugen på en till wigwam....!
    (Men det ska det INTE bli, nu är det färdigshoppat för ett tag)

    SvaraRadera
  2. Åh, ALLA andra passar i Wigwam.... Den är helt outstanding men jag ser inte klok ut i den faktiskt. men den sitter kanon på dej =)
    ha en fin dag =)
    Åsa

    SvaraRadera
  3. Hej! Vad fin du är i din Wigwam. Har sett att du även har en från sommarens kollektion och tänkte höra om det är nån skillnad på storleken i dessa? Jag har en från sommaren i strlk 1 som sitter bra, skulle nog kunnat ha en 0a också och har hört att höstens ska vara längre men är de också större? I s f får jag nog gå ner en storlek.
    Tack på förhand

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails