Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Valet är avgjort!

God morgon :)
Vaknar upp med en blå regering och i en röd kommun. Så kan det gå. Och att SD är med i matchen vet jag inte riktigt vad jag skall säga om. Att de fick mer röster än Kristdemokraterna och vänstern. På flera ställen i landet gror ett missnöje skulle jag vilja säga. Ganska intressant att Miljöpartiet blev Sveriges tredje största parti. 
Ingen tvekan om att det skrevs politisk historia igår!

Jag sov en stund på eftermiddagen igår medan P-O klippte tujahäcken. Lovisa ville gärna äta på Mc Donalds och vi var inte sena att haka på. Leon åt som bara den, han som vägrade smaka lunchen. Jag hoppade in på Willys för att kompletteringshandla lite, åh vilken tid det tog för att få betala, jag är bortskämd som självscannar på Maxi.

 Åkte hem och barnen var så där hopplöst upptrissade. Till slut ställde jag ut Li på trappen och först då lugnade hon ner sig. Hon är oftast den som vrider upp allt ett varv till. Jag grejade här inne med disk och tvätt. Vi tittade på valvakan tillsammans och jag passade på att fläta Lovisas hår, hon ville att det skall vara lockigt idag.

När barnen hade somnat fick vi äntligen lite tid för varann, välbehövligt!

I morse ringde klockan tidigt, barnbidraget kom idag och jag skulle fixa med överföringar och betalningar.

Dagens outfit:
Wigwam dress i vintage chalk (storlek 0)
100 gr lovelove tank i white (storlek 0)
Baslinne och leggings från Gina Tricot
Jacquard longsocks i viktoria
Stövlar från UGG










Ha en bra dag!
Helénakramar



4 kommentarer:

  1. Ja som jag säger hur blir det nu då i Svearike...spännande å se!!
    Finaste du alltid gillar wigwam ...får ta mig i kragen och köpa hem en istället för att hela tiden dreggla över dina fina outfits...bra köp du gjort i helgen!! Jag annars med gillar continental knit i military wow...skulle bo här i mitt radhus hihi kaonfin idag så dagen blir nog toppen!!!
    Ta hand om dig

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Vad snyggt! En riktig genomtänkt kombo som är helt underbar på dig:)
    När det gäller valet så har jag inte så mycket att säga, men för mig som norsk har Sverige alltid varit bättre än Norge när det gäller främmandfientlighet, men nu är det tyvärr inte så länger.
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Men så fint! en helt ljuvlig kombo!!
    Kram!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails