Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Redo!

God morgon :)

Jag förstod inte vad som lät i morse när klockan ringde. Vad är det som händer? Nu? Masade mig ur sängen och hörde konstiga ljud från källaren, trodde först att tv:n var på och insåg sedan att det var Lovisa och hennes kompis som pratade och skrattade. Gick ner efter en stund för att ta rätt på tvätt och kunde inte låta bli att fråga om de inte hade somnat än eller vaknat tidigt (och det sista trodde jag inte alls på). Jo, de hade vaknat, bara sovit ett par timmar. Helt otroligt. Lovisa brukar verkligen kunna sova, men Carola kanske är mer som jag, vaknade alltid tidigt när man sov över hos kompisar, hade ofta med mig böcker så att jag kunde läsa medan kompisarna sov och sov och sov. Jag är väldigt glad att jag är morgonpigg, dels för att det aldrig är några större problem när jag skall upp och jobba men också för att jag begåvats med fyra av fem barn som är väldigt morgonpigga. De har vaknat halv fem-fem som små...Sedan önskar jag ju förstås att jag vore kvällspigg också, men man kan ju inte få allt!

Idag har jag lite halvknepig outfit...klänningen blir perfekt på Smultrongården eftersom det är rätt kyligt inomhus där. Stövlarna har jag på mig för att jag skall gå över en lerig åker. Hoppas verkligen att det finns ett par snygg-stövlar som passar mig som jag kan köpa på plats. Vill inte släpa med extraskor helst.

Dagens outfit:
Continental knit dress i military (storlek 0)
Chrysalis minigown i dark powder (storlek )
Sleevewarmers i multi
Jeansleggings från Vero Moda
Stövlar från Hunter









Ha en bra dag!!!
Helénakramar

7 kommentarer:

  1. Du är fin! Lycka till med din åkervandring. Hoppas du får en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  2. God morgon!

    Åh vad snyggt, har också köpt en Continental knit dress i military och ska härma dig med sleevewarmers i multi till, riktigt bra kombo!
    Ha en bra dag, hoppas få se bilder i kväll på ev. nya inköp :-)

    /Jen

    SvaraRadera
  3. Jag bara älskar dessa stickade klänningar! Du är så fin i din gröna!
    Själv har jag lyckats komma över dem i chalk och almost black på Tradera och är så lycklig över dem. Ha en trevlig dag på Smultrongården som verkligen är ett charmigt ställe. jag hade gärna tagit en tur dit idag, men mitt schema är ändå fullt.

    SvaraRadera
  4. Åh den gröna du har på dig var bara för snygg.

    SvaraRadera
  5. Josanne: Tack :D

    Jen: Nu finns det bilder :) Gillar också den kombon, skarpt!

    Mags: Tack, då kanske vi ses på höstmarknaden? Kram kram

    Jasminen: Tack!!!

    SvaraRadera
  6. Wow vad du är snygg gillar verkigen den klänningen och PÅ DIG sååå passade!!
    Dagen verkade va lyckad hihi...massor av inköp me like!!
    Morgonpigga barn det har inte jag ett dilemma det oxå..när man ska upp på morgonen men i vissa fall är det skönt om man vill sova en stund längre på morgonen allt har sina fördelar
    !!

    Kram på dig

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails