Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Fix och trix!

Hallå där :)

Här ordnas det och grejas! William och Tilde fick välja vilka gosedjur som skall sparas och resten bar jag upp på vinden! De börjar bli så stora nu så man kanske inte behöver ha femtioelva gosedjur på sängen...De höll med! Jag slängde deras lakan, påslakan och överkast i tvätten och de fick välja nya som vi bäddade rent med. Fortfarande är inte tvätten riktigt torr.

Sedan åkte barnen, Moa och jag iväg till Micke med Williams cykel, han använder den så sällan här så det är bättre att han har den hos sin pappa. Tänk, jag fick plats med cykeln stående i bagageutrymmet. Jag älskar den bilen! När vi lämnade cykeln så passade Tilde på att hämta sin dator och William hämtade sin digitalkamera. Vi åkte vidare till Maxi och handlade massor av lördagsgodis!

Åkte hem, i ugnen hade jag kycklingfilé och P-O hade satt på ris. Barnen tyckte maten var god! Jag hade faktiskt haft i apelsinjuice i formen som kycklingen puttrade i (tillsammans med soya, chilisås och kryddor).

Vi åt och sedan har jag ägnat ett par timmar åt PIM, nu har jag kört fast med ljudet, men det skall jag ta tag i en annan dag! Är nöjd med att jag åtminstone är på g.
P-O har ritat med barnen.



Ha en skön eftermiddag!!!
Kramis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails