Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Ingen rätsida...

God morgon :)

Igår kom en jättebra föreläsare till vår APT, pratade en hel del om datorer och PIM. Blev lite inspirerad att ta tag i PIM 3 igen och har börjat fundera lite nu!

När jag kom hem satt jag en stund vid datorn, tog rätt på tvätt och plock. Klockan åtta lade jag mig i sängen med barnen, vi tittade på Idol, tvillingarna somnade vid halv nio men Luca (som hade somnat när flickorna hämtat honom) somnade under House någon gång. Apropå Luca måste jag komma ihåg att ringa tillbaka till BVC för att återkoppla kring hans mage...igår var han tokledsen när det var dags, trots laxermedel "från alla ändar" har vi inte fått någon större rätsida på det, tyvärr!

Mailade iväg en liten me&i -beställning till Åsa också, har inte fått orderbekräftelse än så jag väntar med att avslöja något. Men jag säger bara en sak "Cecilia Blankens". Sååå fint!

Dagens outfit:
Long lovely knit i dark grey (storlek 0)
Fonda dress i pink (storlek 0)
Baslinne och leggings från Gina Tricot
Stövlar från Vagabond











Idag väntar en ny dag på jobbet! Avslutar med utvecklingssamtal. Skall hämta barnen och ge dem något att äta. P-O stänger och jag tror att jag skall ta och veckohandla när han kommer hem så slipper jag det imorgon!
Ha en bra dag!
Helénakramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails