Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Suddar bort i almanackan!


God kväll :)

Har haft en mindre angenäm dag. Ordar inte mer om det.

Hämtade barnen och for hem. Jag röjde och P-O gräddade våfflor. På med tvätt och disk. 
William tränade och inspirerade mig, ombytta roller med andra ord!
Tänker att jag skall träna någon gång ibland, inte med kravet att jag skall förändra min kropp, utan mer för att jag blir pigg och känner mig nöjd med mig själv. Tror ni att jag kan hålla mig till det? Hoppas!

Funderar också starkt på att strunta i PIM 3. Jag har verkligen ågren över det, känner mig helt nollad och tömd på inspiration. Jag har visserligen några månader på mig om jag skall erhålla datorn. Måste jag ha en dator? Nej, inte direkt, men visst 17 är det en bra morot. Nåja, jag lägger det åt sidan ett tag och inväntar eventuell inspiration.

Idag har jag strukit saker i min almanacka. Jag känner att jag måste ta bort sådant som inte är prio ett. Jag vill ha saker att göra, det är inte det. Men det får inte bli på bekostnad av familjen.~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Den här klänningen tycker jag är himla rar! Jag får nästan lite julkänsla. Jag älskar julen. Verkligen! I år är det dessutom den julafton som innebär att vi har alla sju barnen samlade *bäst*


Ha en bra kväll!!!!
Helénakramar

4 kommentarer:

  1. Söta Helena- var nu inte orolig för PIM 3. Det är en barnlek! Det måste inte vara så avancerat som man ibland kan tro. Om du läser in en saga du läser för barnen, de ritar efteråt, du tar kort när de ritar...och så sätter du ihop det till en liten historia! Vips! Klart! Eller: En dag på jobbet, osv osv. Du fixar det!

    Får ni en dator om ni klarar det? wow...vi fick ingenting, det var helt enkelt bara ett KRAV att det skulle göras. Nu har vi 96& som är klara(alla blev klara senast i juni), endast det två mammalediga har ej pim:at. (Borde blir 98 men chefen sa 96 så....)

    Nu har jag suttit och surfat så länge att jag har dåligt samvete. Ta hand om trötta barn- NU! See Ya!

    SvaraRadera
  2. Söta du, tack för att du är så vänlig och inspirerande!!!!Kram kram

    SvaraRadera
  3. Det är klart du ska göra trean. Har du väl klarat tvåan är trean enkel. Du som är så bra på att blogga kan ju göra din presentation som en blogg.Ha kameran med en dag och dokumentera. Det gjorde jag och jag är inte hälften så proffsig som du. Lycka till! och tack för att du delar med dig i din fina blogg. Kram

    SvaraRadera
  4. Helena,trean är den enklaste och som jag har mycket nytta av i jobbet. Gör just nu en liten presentation av en dag i f-klassen som ska användas på f-mötet.Det klarar du med din datorvana.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails