Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Hopplösa stövlar

God morgon :)

Jag tycker att mina stövlar är ascoola, men de är toksvåra att komma ur. Jag klarar det med nöd och näppe ensam, idag fick jag ta hjälp av tvillingarna, de drog och slet för att få av mig dem. Det är som att foten halkar snett i dem. Tänk om jag vore helt ensam, då skulle jag fått sova i dem och be en kollega hjälpa mig ;)

Allvarligt, vissa saker klarar man inte ensam, tänk alla människor som lever i ensamhet, utan partner eller barn. Hur gör de när de får en fästing på ryggen? Eller inte kan installera ett trådlöst nätverk. Vem köper medicin när de ligger hemma och är sjuka?

Jag har fått den största gåvan av alla, jag har en familj. Jag vet att det finns människor som väljer att leva ensam och jag menar inte att jag på något sätt är lyckligare än dem (för hur kan jag veta!). Men i mina ögon och med mina mått mätt så skulle jag tycka att det var en stor sorg att tvingas leva ensam.

När jag växte upp hade jag otroligt dåligt självförtroende, jag vill så gärna ha barn men jag trodde faktiskt på fullaste allvar att det inte skulle inträffa, för vem skulle vilja ha mig?
Jag lyckades bli kär i fel killar (och då menar jag inte strulputtarna), de som redan var upptagna, de som var äldre, de som var ointresserade av mig.

 Under en period i mitt liv umgicks jag med en jättefin kille, det florerade många rykten om oss, men vi var faktiskt bara vänner. Han sade vid ett tillfälle "det är som att det inte skall vara du och jag". Antingen hade jag partner eller han. Ibland undrar man hur livet hade sett ut om det hade varit tvärtom, att de jag "strulat" med hade blivit mina män och tvärtom. Av nyfikenhet alltså!

Jag är oerhört glad att jag har min man i mitt liv och att jag har fem fina barn, de berikar mitt liv oerhört!

Dagens outfit:
Voile short dress i chocolate (storlek 0)
Spoiler underdress i dark blue (storlek 1)
Jeansleggings från Vero Moda
Stövlar från Swedish Hasbeens








Är du skofantast?
Jag tycker om skor och har alltid lagt mycket pengar på skor (i förhållande till annat). Under en period i livet hade jag dåligt med pengar och då prioriterades inte det precis. Sista året har det mest gått åt pengar till Odd Molly, men visst har jag investerat i en del raringar. Just nu finns det fyra par boots/stövlar som står högt på min önskelista:


De gröna från Calou och de röda från Swedish hasbeens


Dessa båda är från UGG!

Ja, tänk om han hade en sjö att ösa ur, det vore något det!!!

Ha en bra söndag!
Helénakramar




5 kommentarer:

  1. Vad jag berörs av dina funderingar! drömde just inatt om en man jag "strulade" med för många år sedan. Vi har fortfarande idag en viss kontakt då och då och uppdaterar oss på hur våra liv ser ut. beröringspunkter saknas dock alltid för den ena av oss....men tänk om det någon gång kanske hade kunnat bli vi....

    SvaraRadera
  2. Vem vet, livet är fullt av överraskningar du kanske får chansen på din drömkille igen någon gång...
    //S.D

    SvaraRadera
  3. Så snygg outfit, trots att stövlarna är krångliga att få av! Jag är riktigt sugen på ett par Swedish hasbeens själv, men avskräcks av priset. (Har du sett de regnbågsrandiga höga stövlarna - häftiga, men jag vet inte hur man skulle kunna matcha dem....:-) ) /Ellenor

    SvaraRadera
  4. Duktig han är som bakar! Alltid roligt när barnen visar intresse för matlagning och bakning :-)
    På tal om t88. Super snygg på dig. Använd oftare!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Nix, är ingen skofantast bara stövelfantast! Tycker att vår/sommar är svårt och masar mest runt i Calous, som iofs är sött men slår inte ett par snygga stövlar eller boots om du frågar mig. Mer höst åt (fot)folket!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails