Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Back in business!

God morgon :)

Jag tror orken och arbetsglädjen är på väg tillbaka! Nu har jag fyllts på rätt så rejält i helgen! En bra helg och arbetet känns mycket mer meningsfullt! Jag har alltid sagt att jag älskar mitt jobb- och det gör jag! Men det är också oerhört krävande. Många bollar i luften samtidigt som stressnivån är hög. För att inte tala om ljudnivån! Jag har känt mig urlakad och mina privata problem i kombination med en mycket tråkig incident satte mig helt ur spel. I det uppdraget jag har räcker det inte att göra ett bra jobb, det måste mer därtill och det är svårt att motivera det för sig själv när man knappt håller ihop.
Men nu, nu är jag tillbaka i matchen igen!

Kvällen igår gick åt till marktjänst...Tittade på en film som jag pausade sisådär tio gånger. Men men. P-O slet på taket för att upptäcka att takpappen inte räckte...Bara ut och köpa mer. När han kom in vid halv nio var han myggbiten, trött och oerhört nedstämd. Det fattar jag det, ingen normal människa tycker att det är roligt att laga ett tak och sedan upptäcka att reglarna sitter fel så att takpannorna inte blir heltäckande (inte så konstigt att det regnade in). Kallasfalt upp till tänderna och håret på ända. I de lägena tänker jag "hur gick det här till?". Jag som själv aldrig tyckt om att bli smutsig (avskyr att ha jordiga händer t ex, för att inte tala om färg!) blir lite förundrad när jag inser att jag gift mig med en väldigt händig man (även om hans minutiäsa noggrannhet gör att allting tar låååång tid). Jag med mina två lägen, supersnabb och turbo ;), blir något frustrerad när saker tar tid. Snabbt skall det gå!

Morgonen har varit mindre rolig, Luca vaknade på ett fruktansvärt humör och jag kan säga att han skrek i 45 minuter för olika saker. Så där orimligt först för att han ville något och när han fick det så ville han inte. Man blir galen!
Jag färgade håret och noppade ögonbrynen!

Dagens outfit:
Lovely knit i military (storlek 1)
Fonda dress i vintage chalk (storlek 0)
Linne från me&i
Jeansleggings från Gina Tricot
Jacquard longsocks i military








Ha en bra måndag!!!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. Åh vad fint! Toppenkombo verkligen! Önskar dig en finfin dag! Kramar

    SvaraRadera
  2. Åh vad fin du är idag! Inser när jag ser dig att jag också måste köpa LK i military.
    Annars måste jag hålla med dig om att livet är ett pussel, i alla fall när man har småbarn. Och helgerna passerar så fort. Hoppas att du får en bra vecka, utan att köra slut på dig totalt.
    Kram Lotten

    SvaraRadera
  3. Nä nu får jag ta och köpa mig en Fonda. Den är ju så fin:-) Du vill inte sälja den haha?....

    SvaraRadera
  4. Snyggt och höstigt! Har du använt strumporna flitigt? Det gjorde jag förra året, eller ens knappt flitigt, och de blev luggslitna på en gång, med begynnande hål under. Tycker jag är lite surt för ett par socks för 800 spänn...

    SvaraRadera
  5. Tjejer: Tack!!!
    Maria: nej du, den gör jag mig inte av med :D
    Mollymatronan: Jo jag vet, jag lagade ALLA mina par förra hösten, suck suck

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails