Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Nu vet jag!

God morgon :)

Jag har kommit till insikt! Jag vet varför jag inte gillar dessa dagar som bara segar sig fram utan roliga saker på schemat. Det är känslan av att slösa bort en ledig dag. Jag vill förgylla mina lediga dagar. Jag är inte personen som skjuter upp tråkiga saker till helgen, nej, tvärtom. Jag vill gärna beta av dem i veckan så att helgen kan ses som belöning efter en slitsam vecka. Att då bara gå en hel dag utan att göra något som fyller på min gryta, det är slöseri med min tid. Skönt att veta! 

P-O var supernöjd igår kväll. Han hade fått saker och ting uträttade och självklart känns det skönt för mig med, att vi kan lägga baksidan till handlingarna ett tag nu! Han har återställt hålet efter sockertoppsgranen, anlagt med kullersten och grus samt sått gräs. William var också nöjd, han älskar en heldag hemma! Tilde såg jag knappt röken av, hon var mest med Moa hela dagen.
Så nu skall jag glädjas åt att mina familjemedlemmar var glada igår, det är också balsam för själen!

Jag hoppade upp på crosstrainern igår, fick avbryta mitt 20-minuterspass tre gånger för det angenämna jobbet att torka barn i rumpan. Men jag var envis och fortsatte mitt pass. Kändes mycket bra efteråt, behövde göra något för att motverka mitt destruktiva beteende (skåpätande!). Jag inspirerade William också som tränade efter mig. Fick ny energi och tog rätt på tvätt, förberedde dagen och diskade en maskin till.

Dagens outfit:
Everyday long cardigan i almost black (storlek 0)
100 gr Cotton jersey l/s i almost black (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jeansleggings från Vero Moda
Stövlar från Vagabond







Nu väntar en hel hög med morgonrutiner!
Ha det gott!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. Snyggt!! Ibland är det enklaste det snyggaste, klänningar, färger och former i all sin glans men ibland är det skönt att bryta av med något mer anonymt och stilrent. Som sagt supersnyggt!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  2. Ha en bra vecka! Snyggt klädval..gillar mörka färger..kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails