Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

In the Navy ;)

God morgon!!!

Det är något visst med uniform, jag vet att många kvinnor med mig näst intill svimmar när Richard Gere bär ut Debra Winger i "En officer och en gentleman". Alla uniformer är väl inte riktigt lika stiliga, men marinens uniformer brukar ju onekligen vara snygga!
Idag kör jag marinens färger!
Dagens outfit:
Remix blouse i white (storlek 0)
100 gr lovelove tank i white (storlek 0)
Cotton twill shape skirt i dark blue (storlek 1)
Leggings från Gina Tricot
Basketkängor från Converse






Luca har kläder från Nova Star






Li har klänning från Nova Star och jeansleggings från H&M


Leon har kläder från Nova Star


Igår hade jag energi vill jag lova, åh vad det glädjer mig! Det finns inget som är så jobbigt som känslan av att "jag orkar ingenting". P-O grejade med lampan och yes, nu är den på plats! Han flyttade även ett eluttag till lämpligare höjd! När P-O fixade med det så grejade jag inne. Bar upp de sista sommarkläderna på vinden och en del förvaringskassar som är lämpliga till badstranden. Tog rätt på tvätt och nybadade barn. Luca fick sin medicin och fick bajsa fyra gånger. Den är onekligen effektiv!

Gick ut i trädgården och paketerade in utemöblerna i en presenning inför vintern. Rullade även in seglet ordentligt och satte på skyddshöljet. Två saker som vi skulle ha gjort idag, men åh så skönt att inte ha det hängande över sig!



P-O samlar som bekant på hostor, men han har även en förkärlek till Clematis, här är en av dem...snöret som hänger under lampan är till för att en Clematis skall kunna klättra upp där! Fönstret till vänster går in till vårt matrum...och fönstret i källaren är till tvättstugan...



Vi gjorde kväll och tittade på "Här är ditt liv" med Lena Endre, mycket intressant!
Barnen sov strax efter nio, lyxigt värre!

Idag skall barnen och jag träffa pappa, vi skulle åkt till Stora Holmen, men på hemsidan står det att säsongen är fram till 31 augusti. Det får bli Stadsparken istället! Sedan måste jag upp på stan en sväng, Leon behöver nya gympaskor. Han har ett par jättesnygga från Adidas, men de är värdelösa, de går upp hela tiden, man skulle behövt göra kardborreanordningen längre. Suck suck. Luca har likadana och de är lika dåliga, men han har å andra sidan ett par Nike efter Leon så han får hålla tillgodo med dem!

P-O skall upp på taket och laga de sista takläckorna, idag skall det ju bli soligt och fint så det skall väl fungera!

Ha en bra dag!
Helénakramar

8 kommentarer:

  1. Snygga kläder. Gympa skorna adidas.har mitt barnbarn också med jätte dåliga kardborre remmar men vi tog med dom till butiken och visade remmarna .Det var många som hade klagat ,vi fick pengarna tillbaka till nya skor.Ha en bra dag LENA

    SvaraRadera
  2. Hej igen glömde en grej ,har smultris fått hem Mullholland alpaca coat ,vilka färger i så fall tacksam om du vill svara.ha en bra söndag, vi här i blekinge har stålande sol LENA

    SvaraRadera
  3. Lena: Nej, kommer med sista höstsändningen, kanske till veckan?

    SvaraRadera
  4. Snygg kjol och så fräscht med det vita till!
    Jag har min cotton twill kavaj idag :-)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag läser många OM bloggar och måste få säga att jag tycker att du har dom bästa kombinationerna på kläderna du är alltid så fin! Hoppas du får en bra dag!

    SvaraRadera
  6. Snyggt som bara den! Har precis startat en egen "mollyblogg" inspirerad av er alla här i cyber, känner mig som en fumlig nybörjare men lär mig, inte minst av alla snygga OM-bloggar:) Hoppas det är OK att jag länkar dig i min blogg?

    SvaraRadera
  7. Tjejer: Tack!!!!
    Mollymatronan: Lycka till!!!

    SvaraRadera
  8. Oj vad fin du ser ut i finska färger:))) Kunde inte låta bli att kommentera. Du är väldigt snygg i blå och vit!

    Tack för en fin blogg!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails