Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Denim drape shirt!

God morgon :)

Idag är det min korta dag! Öppnar och skall defintivt bära med mig mitt personlarm, lite läskigt att gå i mörkret till jobbet.

Skall göra en repris på min lunchrast, macka i bilen och hämta paket från me&i. Det är ju mest julklappar/presenter i paketet, men jag vill ha mina leggings :)

I eftermiddag skall vi nog bara ta det lugnt barnen och jag. Resten av veckan är rätt tuff arbetsmässigt. Först är det veckohandling på onsdagkväll, på torsdag har vi APT så då slutar jag sex...och på fredag stänger jag så då blir det till att jobba till 17:30. Måste be P-O hämta mina stora barn, eller så får Micke skjutsa ut dem till Lundby.

Åhhh, jag var så trött igår och sov ryckvis på Våra vänners liv, jag måste kolla på svt play idag på de delar jag missade.

Har gått igenom en hel hög mail på morgonen. Frågor kring kläderna, storlek, pris, mått...
Är det något du är väldigt sugen på bland mina "icke-till-salu"-saker så kan du maila mig ett prisförslag så skall jag överväga!
helena.kampe@hotmail.com

Dagens outfit:
Denim drape shirt från ChillNorway
Sjal från Melmelli
Strumpbyxor från H&M
Stövlar från Primebbots








Ha en bra dag!!!
Kramar i massor

6 kommentarer:

  1. ÅHHH vad fín du är jeansklänningen wow...passar som handsken på dig du är ju gjord för dessa kläder och BOOTSEN mina favvosar såå snygga..hmm och dyra (suck)!!

    Men inte ska du över ge Odd Molly för ChillNorway du passar lika bra i båda märkena??!!!

    Dagen måste bara bli kanon när du är så fin!!

    Tur du har som får hämta paket ofta hih...julafton varje dag ;)

    KRAM på dig

    SvaraRadera
  2. SNYGGT men lite kort till jobb kläder hade själv haft lite tjockare tights till.Men du är du och jag är jag. Alltså lite fegare och lite mer frusen. Ha det gott Lena

    SvaraRadera
  3. Visst är den läcker! Och vad lika vi är idag! Jag har också min! Fast jag förlänger den med chrysalis i lite indigo under. Blir perfekt i längd!

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Superfint!!! Men du, ett tips: Ta bort den fula lappen på sjalen ;) Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  5. Tina: Nej, jag överger inte Odd Molly, vill bara bredda mig lite :)Tack för dina vänliga ord sötis!

    Lena: Visst är det så :) Kanske inte hade haft tunnstrumpor precis men med tjocka strumpbyxor/leggings tycker jag att det går bra :)

    Forbid me: Där ser man :)

    Innerjoin: Consider it done!!!

    SvaraRadera
  6. Tänkte väl det men kul att bredda sig lite ha lite variation och såklart kan man ju kombo ihop alla underbara kreationer hihi....helt lovely är det och jag tycker kombon med strumpisarna är superfin!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails