Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Shop till you drop ;)

God kväll :)

Åh vad det känns gott just nu!
Vid halv tre ringde jag "vår" fina Emma och frågade om hon ville hämta barnen på förskolan. Jepp! Ringde förskolan och meddelade. Hon hämtade vagnen strax efter tre.

Det innebar att jag kunde ta bilen hem och hann förbereda besöket lite bättre! Tände ljus, snabbplockade och fixade. Hängde undan det som jag INTE vill sälja, har en ganska klar bild av vad jag vill ha kvar och inte. Om Du är sugen på något så kan du kolla in i mitt bildgalleri, jag säljer långt ifrån allt, men är det något särskilt du är intresserad av så kan du maila på helena.kampe@hotmail.com så svarar jag och meddelar dig eventuellt pris!

Yvonne, vilken rar människa! Tänk att man inte alls känner en människa och ändå kan fungera så bra ihop! Hon provade massor och gick härifrån med en del plagg vill jag lova :).

Kändes inte alls jobbigt utan snarare lite befriande. Det fungerar bra i min linje med att "vara snäll mot mig själv". Kläder i MIN storlek, inte i den storlek jag vill vara...

Hon tog med sig kläderna och jag litade fullständigt på henne, en timme senare satt pengarna på mitt konto.

Är det någon som på fullaste allvar tror att de blev sittande där?
Pyttsan!
Jag har suktat ett tag efter ett plagg från ChillNorway i färgen Sand och gärna i en modell jag inte har. Skall tänka klokt nu. Inte tröttna! 
Inte!

Hittade denna raring på Lisen, en Topaz tunic från ChillNorway i färgen Sand! Mmmmm.
Jättelik min Diamond dress som jag hade idag men i kortare modell, snygg med jeansleggings tror jag!


Kikade in på Brandos. Saken är den att jag måste snart ha nya svarta stövlar. Jag har ju mina grymt älskade Vaganond. Passar till allt! 
Men de börjar ge sig, släpper vid sulan. Har nog aldrig slitit ut ett par stövlar, men dessa, jo!
Igår när jag klickade hem stövlar hade jag nog tänkt mig att "slå två flugor i en smäll", ett par Primeboots och ett par svart. I en och samma. Men så fanns det inte de svarta i min storlek och då valde jag de bruna som jag egentligen suktat efter.

Men fortfarande behöver jag ett par svarta. Ja, faktiskt, behöver!
Hittade dessa, också från Vagabond. Hoppas de är lika sköna som mina favoriter. Lite Primeboot-inspirerade med dragkedja där bak...


Och så ett par till Hunter, glossy i svart!
Gummistövlar ÄGER, speciellt i detta snöslask vi har nu!
Lite lyxigt kanske, men cooolt med ett par i svart "lack".
"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" En förskollärares ledord...eller njae...inte om man heter H. Kämpe precis, men ändå...
Gummistövlar är aldrig fel!


Vi har precis käkat, dricker lite vin och jag är lite, men bara lite, lullig.
Barnen ser film med Ludde nu och vi sitter här.

I kväll skall jag skall se Idoll!

Och imorgon blir det Smultris för hela slanten!

Kram kram

1 kommentar:

  1. Tack snälla för dina rara ord, jag blev så glad!
    Visst är ChillN kläderna helt underbara, så bekväma och så fina! Du kommer älska vårens kollektion, många fina material och massor av den velour jag älskar mest!
    Ha en skön helg och stor kram!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails