Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Ta tjuren vid hornen!!!

God kväll :)

Jag har varit såå duktig idag. Jag har gjort typ INGENTING. Det är att öva sig det för Fru Kämpe. Och jag behövde det!!!

Jag grejade en del på förmiddagen. Tog med mig barnen till Maxi, det blev en rätt stor handling. Men barnen var såå duktiga och nöjda så det gick hur bra som helst!
Kom hem och hann precis packa upp.
Kollade mailen och Monica hade hört av sig. For tillbaka på en gång och postade koftan REK. Då behöver jag inte oroa mig även om det blev dyrt, 125 kronor för frakt inklusive REK.

När jag kom hem igen fixade jag med lite småsaker och sedan åt vi baguetter till lunch med massor av gojs till.
Fick en rak fråga i bloggen, hur mycket jag vägde och hur lång jag är.
Helt plötsligt så kände jag "skitsamma, hur hemskt kan det vara". Jag menar, jag ser ju ut som jag gör. Jag gissade på 62 men befarade 63. Vägde exakt 60 kilo. Inte så himla farligt, visserligen fem kilo mer än vad jag trivs i, men jag struntar i det. Jag anpassar mig! Jag äter vad jag vill och det är sååå befriande. Det får vara värt de där extra volangerna!

Hade klickat hem en "kavaj" igår men fick besked idag om att den var slut *osis*. Har ägnat eftermiddagen åt att titta på nätet, kollat lite på jeans. Alltså, jag har ingen aning vad jag har för storlek nu. När jag är lite rundare brukar jag ha 26 tum, när jag är smal 24...Gick ner och provade Williams jeans och jag kunde ha två par av hans! De ena är efter Ludde, bara enkla svarta. Jag funderar på om jag vågar "visa min rumpa igen".

Jag är nämligen sugen på den här koftan och då är det snyggast att ha bara jeans...det blir kanske inte samma sak med något långt under...

Jag älskar koftor av olika slag och jag har sålt av massor nu som är för små och egentligen är det just koftor jag behöver investera i...inte mer tunikor om man säger så...
Skall jag ta tjuren vid hornen och våga visa rumpan igen?

Kram kram

6 kommentarer:

  1. jamen gud ja!!=) Du är fortfarande jätteliten! Jag tycker du är jättefin som du är, inte behöver du vara mindre, jag vet att det handlar om vad man trivs i, men skönt o höra att du accepterat några xtra kilon(eller vad man säger?=))

    Du är snygg som du är !
    kram

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra att du tagit det lugnt idag, och härligt att höra att du äter vad du vill och trivs med det :) God mat är ju så gott! Du ser väldigt smal ut fortfarande, hur lång är du då? Klart du vågar visa rumpan, den där koftan såg jättemysig ut.
    / Ingela

    SvaraRadera
  3. Tack, vad ni är rara!!!
    Jag är 166 cm kort!!Kramis

    SvaraRadera
  4. Brukar läsa din blogg ibland,fast jag är kille!
    Måste säga att du har inget att skämmas för!!;)
    Säger bara våga visa mera rumpa..

    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Tack, snälla du för du körde en extra gång! Hade du verkligen inte behövt göra, kunde ju varit tills du hade fler ärende! TACK!

    Är fortfarande så jublande glad för jag tittade in på din sida igår!

    Jag tycker du är jättefin i kroppen! Du gör helt rätt som unnar dig att äta gott! :-)

    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails