Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Vitt vitt vitt...

God morgon :)

Då var det fredag (efter en "konstig" vecka med vab). Det skall bli skönt att umgås med familjen. Det skall bli gott med ett glas rosé i kväll. Det skall bli spännande att träffa Yvonne i eftermiddag och det skall bli underbart roligt att träffa tjejerna på Smultrongården imorgon, längtar! Skall samåka med Helena, mysigt!

Nu på morgonen skall vi svänga förbi Anna och lämna en stor kasse med kläder, främst efter Tilde. Hon har dragit iväg på längden och alla hennes me&i-kläder från "barnkollektionen" börjar bli smått. Anna får ett riktigt bra paketerbjudande, får se om hon norpar allt eller välja att plocka ut.
Sedan är det tandläkaren klockan 07:30 som gäller!

Morgonen har gått åt till bäddning, påklädning, tvätt, ihopplockning av datorer, frukost och packning.
Fix och trix med andra ord!

Dagens outfit:
Diamond dress från ChillNorway ( S)
Bamboo tights från ChillNorway (S)
Träskoboots från Calou (39 ;))









Ha en underbar dag!!!
Kramar i massor


2 kommentarer:

  1. Såå fin som en ängel! Jättefin outfit!!
    Din stora tjeje och min älsta är ju lika gamla och min har oxå rännt iväg har INGET att sätta på sig och lika min minsta..skiljer 2år men de drar samma stl alltid tänkt det som är fint får ärvas men NOT går ej ...suck!! Tur det är jul snart så blir det liiite i paketen!

    Det du köpte igår åhh vad avis jag blir vill oxå ha primboot höga de är såå snygga och deminen ska bli kul att se dig i det chillNorway kanonfina kläder verkligen!!

    Ha en bra kväll och ta ett stort glas rosé själv ska jag på Ladies Night i din hemstad ska bli så kul vi ska och käka före så nästan en heldag med mina härliga jobbarkompisar lääängtar redan nu!

    KRAM på dig <3

    SvaraRadera
  2. Så fin du er i dine Chills!
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails