Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Pepper long sleeve

Hej där :)

Det pågår en uppdatering av Li´s garderob, lilla damen har vuxit på längden och de jeansleggings jag köpte i somras är preciiiis. Jag har rensat ut en del som Helena köpt till Elsa och har börjat köpa lite nytt. Allting är absolut inte för litet utan hon kan ha lite nya tröjor, byxor och kjolar. Klänningar är det mer barskrapat med.

Idag hoppade jag in i en butik på stan som har tagit in yttepytte lite ChillNorway och jag fastnade för denna, Pepper long sleeve, hon kan ha den som klänning nu och tunika sedan när hon blir längre. Ganska praktiskt plagg på så sätt!
Är lite nojig för de beställningar jag väntar på, kan inte pusta ut förrän jag har kläderna i min hand!



Dagen har rullat på, jag svängde förbi jobbet och lämnade en kasse till Maria sedan åkte Lena och jag vidare till Toyota. Hon hämtade upp mig en stund senare och vi åkte in till stan. Var på föreläsningarna och gick sedan för att inhandla skumgummi, vaxduk och bandspelare. Bjöd henne på lunch på Gröna Grodan, åt en fantastisk god sallad med quinoa och fetaost! 

Blev sedan skjutsad tillbaka till Toyota och hämtade ut bilen. Svisch svisch så flyger tusenlapparna iväg!

Hämtade barnen och sedan har vi myst här hemma, tittat på film och jag har tittat på gårdagens avsnitt av "Våra vänners liv!. Det är bara sååå bra!

P-O kom precis hem, han har jobbat, varit hos sjukgymnast och hämtat sitt nya objektiv! Gissa om han är glad!

Nu skall vi äta varma mackor!
Ha en trevlig kväll!
Kramar i massor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails