Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

En glad tös :)

God kväll :)

Idag har det verkligen gått för runt! Jobb med verksamhetspärmen (papper, papper, papper), besök av Sanna med lille William (gos, gos, gos), städ och röj och utelek. 
Direkt till förskolan för utvecklingssamtal. Intressant och givande!
Effektivt att ta alla tre på en gång *me like*

Hämtade barnen och vi tog bilen hem. I brevlådan låg två paket, ett från Norge och ett från Danmark.
Och vilka paket sedan. Li sken som en sol. "Jag gillar dom" sade hon direkt om byxorna. "Får jag prova?". Hon var som en liten dröm i denna underbara plysch, vilken kvalitet! Jag tycker att me&i har bra kvalitet men de ligger verkligen i lä när jag känner tjockleken och lystern på dessa ChillNorway-plagg!
Hon var så glad och nöjd över kläderna och ville prova allt! Visade stolt upp för pappa!
Jag är jätteglad att jag äntligen fick ändan ur vagnen och investerade i lite plagg till henne!

Min tunika har jag inte provat men den åker allt på imorgon :)


Gav barnen mat och slängde in en panpizza i micron till mig. När P-O kom hem åkte jag till Maxi och handlade. Gick smidigt! Träffade på Anna där, hon hade gått ner jättemycket i vikt! Den lille på axeln knackar och muttrar "du borde också..."

Kom hem och packade upp, satte på disk och tvätt och har precis pratat en halvtimme med min pappa i telefon, trevligt!!!

Nu skall jag krypa ner i sängen och titta en stund på tv!
Sov så gott!
Helénakramar

3 kommentarer:

  1. På www.mortil3.no brukar de ha en hel del chillNorway för barn, ibland också på rea. Det kanske du redan visste...
    Vad kul med OM träff på Smultrongården, verkar vara en jätterar butik. Har sett deras annonser i Lantliv flera gånger. Synd bara att man jobbar den helgen :( Men hoppas såklart att ni får en jättemysig dag!

    SvaraRadera
  2. Du, den lilla som knackar på din axel tycker jag att du ska putta bort. Du är jättefin som du är och va glad för att du är som du är! Kläderna sitter kanon på dej så unna dej det du vill i matväg och tänk på att minskar du i vikt så finns inte odd molly i mindre storlekar än 0 och vilka storlekar drar du nu? kram på dej!

    SvaraRadera
  3. Katarina: Jag har mailat henne men hon skickar inte till Sverige tyvärr :( Du kan inte byta helg? Eller det kanske är tjofsigt med tanke på jul och så? Ha det bra!!!

    Helene: Tack!!!!!Jag kämpar med mig själv och med min självkänsla, tack för omtanken!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails