Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Omvänd ordning!

God morgon :)

Ja, det blir ju liksom inte alltid som man tänkt sig, eller snarare ALDRIG som man tänkt sig. Vi hade ju i vår naivitet igår tänkt att barnen skulle somna i bilen, nyborstade och med pyjamas. Korkade föräldrar, eller hur!
Jag håller mig för skratt.

Visst somnade Luca, för att vakna när vi kom hem. Det var den kvällen det.
Vi tittade på tv med barnen runt omkring oss, vilt i källaren var det också där de stora höll till. Puh. Jag skulle bara vilja ha en endaste lugn kväll med god mat och dryck. Med småätande. 
Med sovande barn!
Så mycket bättre var ju förstås hur bra som helst. Jag gillar September och jag avgudar Di Leva. Petter är cool med!
Vi lär köpa skivan när den kommer i december!

Sedan somnade barnen och mamman. Vaknade till vid elva och mådde jättekymigt. Trött (och nästan lite bakis efter ett glas vin och en cider). Li låg plötsligt i vår säng och var ledsen. Det visade sig att hon kissat ner hela P-O´s säng, överkast, duntäcke, madrass. Tjoho vad jag blev glad.
 Not!
Efter många om och men masade jag mig ur sängen och satte på en första tvätt. P-O gav Li alvedon för hon klagade över ont i örat.
Jag låg en stund och såg på tv innan jag kunde somna om.

Morgonen har varit tokintensiv. På med ny maskin, tumla täcket. Riva ur resten ur sängen och bära ner. På med diskmaskin. Slängde tre små barn i badet. Mailade ett långt mail till Eva. Tränade (yes, nu jäklar!). Har sprungit som en skottspole mellan tvättstugan och markplan. Nu tvättas madrassöverdraget och när det är torrt kan vi bädda!
Har dammsugit och haft i lusmedel i håret. Jag blir galen! Nu har jag haft löss i tre omgångar den här hösten. Vi får inte bukt med det! Bara jag i familjen. Har köpt lusmedel för 600 kronor nu. Suck!
Idag är en sådan där uppföljande behandling. Nu vill jag inte få det tillbaka, tack!

Skall ta en lång dusch och bara koppla av en stund.
Återkommer med dagens outfit!
Omvänd ordning idag!

Li har på sig Pepper long sleeve från ChillNorway, tröja och strumpbyxor från PO.P







Ses snart!
Kram

9 kommentarer:

  1. Usch,vad jobbigt med löss.:(Kammar du dej med luskam dagligen då i 2 veckors tid efter första behandlingen?Oftast får man dom tillbaka om man inte plockar/klipper bort alla ägg,tidskrävande o jobbigt men vill man ha bort rackarna är det nödvändigt...att bara ha lusmedel i håret hjälper inte...

    SvaraRadera
  2. Ja, varje dag med luskam. har snart inte ett hårstrå kvar på huvudet :(

    SvaraRadera
  3. Hej varför inte klippa dig i en kort tuff frisyr det är otroligt uppiggande att göra om sig .KANSKE LÄTTARE ATT BLI AV MED DE SMÅ RACKARNA DÅ. Ha en bra dag Lena

    SvaraRadera
  4. Åhhhhhhhh vad fin din dotter var.....
    Om du har haft det 3 ggr så kanske du måste byta medel.... För de varnar för att de ressistenta (eller hur det stavas) mot medlet.... Vi har köpte http://www.topformula.se/produkter/halsokost_kosttillskott/ovrigt/49397__nitfree_luskam_lusfri/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=luskam&utm_campaign=GooglePPC Svin dyr men KANON!!!
    LIDER med dig!!!
    En STOR Kram
    Madde

    SvaraRadera
  5. Lena. Nej, kort hår passar jag inte i och jag tycker det är fint med långt hår! Ha en bra dag du med!

    Madde: Jag har sånt där mekaniskt som de inte skall bli resistenta mot, de kvävs...jag tror att jag blir smittad om och om igen, vi är ju så nära barnen hela tiden, man lutar sig över dem när man hjälper dem, har dem i knät och jag med mitt långa hår kommer väl emot HELA tiden...tack för tips!

    SvaraRadera
  6. Men kammar du dej själv?Då finns det ju ingen chans att du ska få bort allt.Min tös hade löss nu för första gången för 1 månad sedan,och jag satt 1-2 timmar dagligen(2 veckor) och plockade,klippte o kammade.Alla löss o ägg fastnar ju inte i kammen,de måste plockas o klippas.Hoppas du får bort dem nu.Sen ska ju sängkläder o handukar tvättas,mössor m.m....ett heltidsjobb!:(

    SvaraRadera
  7. Anonym: Jag veeeet! Suck! Dötrist och tidskrävande!

    SvaraRadera
  8. Hei, kjøp lusmiddelet Prioderm på apoteket. Følg bruksanvisningen NØYAKTIG.Etter første behandling dør alle levende lus.Behandlingen gjentas etter 7 dager,og alle lus som har blitt klekket ut vil da dø. Denne behandlingen er veldig effektiv. Det som er viktig er at behandlingen gjentas etter et bestemt antall dager!! Jeg bruker å feste håret mitt i en strikk slik at det ikke så lett kommer i kontakt med barna på skolen som jeg jobber på. Det er bare tull at man behøver å klippe seg kort.Frys ned kam og børster. Alle lus som er på dem vil da dø. Bytt ut hodeputen. Legg den noen dager i fryseren eller i en tett pose, så vil lusene dø. Kjempeviktig at hodeplagg/luer, skjerf og andre klær vaskes. For sikkerhets skyld legg luer ol. i pose i fryseren. Håper foreldrene til barna på skolen er obs og behandler sine barn ellers er det vanskelig å bli kvitt problemet. Unngå å henge klær tett sammen hvis mulig. Lykke til! Hilsen Randi

    SvaraRadera
  9. Lack Hunter stövlarna, de kommer tappa glansen snabbt och blir tråkiga, det är min erfarenhet iaf. Ilse jacobsen är ett bättre köp ur den synpunkten, den svarta sulan är lätt att hålla fin.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails