Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

London, here I come!!!

God kväll :)

Då var jag hemma igen!!!
Full rulle har det varit idag! Mycket kunder och mycket kläder har jag organiserat om!
Passade på att köpa den här tröjan till P-O från Post Fire Dew! Han har gillat den från scratch men den är riktigt dyr och han valde två andra tröjor i somras. Nu kunde jag ge honom den som tack för att jag får lämna kidsen hos honom och åka ut! Och för att han är värd det :)


Idag avslöjade vi den stoooora hemligheten för Helena, vi skall nämligen ta med henne till London för att fira hennes stundande 40-årsdag!
Jag har inte kunnat avslöja något eftersom det varit en hemlighet.
 Men, jag skall åka på inspirationsresa till London med tjejerna från Smultrongården.
*wieeeeeee*
Känns helt otroligt, nästan ofattbart.
Två dygn utan barn, make och arbete.
Lyx!
Bara tjejer, god mat och shopping!
Sämre kan man ha det, eller hur!
Vi åker söndagen den 12 december och kommer hem tisdagen den 14. Alldeles lagom!
I can´t wait!!!!



Ha en trevlig söndagkväll!!
Kramar i massor

8 kommentarer:

  1. Härligt!
    London är ju den perfekta staden att fira sin 40årsdag i. Jag gör det i februari 2011 tillsammans med familjen. Njut, fast vi träffas ju dagen innan ni åker.

    Hoppas ni hinner med träffen också. o så neg. jag låter men det är jag INTE låter så härligt är bara lite avis...

    SvaraRadera
  2. Låter härligt!
    Kan berätta att man kan köpa Hunterstövlar överallt för ca 60 pund!
    Kram Fiona

    SvaraRadera
  3. London som 40 års present är verkligen toppen. Jag fick en sån som present i somras när jag fyllde 40 år men inte förens förra helgen kom vi iväg. Jag och sambon åkte på en lång weekend dit. Finns ju så mycket att se och uppleva. Vi shoppade och strosade. Ont i fötterna kan jag ju bara säga att vi hade, så bra skor är att rekommendera. :-)

    SvaraRadera
  4. ÅHHHH vad härligt ja det är du värd...NJUT då ordentligt och ha på spenderar brallorna för det finns ju massor hihi..
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Grattis! London är ju fantastiskt! Har aldrig varit där i juletid, det måste vara ännu bättre:) Bara tanken på Harrods i julskrud...Kram

    SvaraRadera
  6. Tjejer: YACK!!!!!!

    Fiona: Du, jag funderar mest över UGGS och Swdeish Hasbeens, vet du någon butik som säljer desssa märken (gärna i samma affär). Vet du om Harrods har?
    Vi har ju bara EN dag på oss!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Harrods är psykotiskt stort (känns som man är i ett "the Sims" spel som ungarna skapat). Har ni bara en dag hade jag passat mig lite grann för att lägga tid där inne, men visst det är en härlig känsla att vara där och timmarna flyger iväg. Vid Oxford Circus ligger en jättestor Topshop butik (går inte att missa!) Nere i källarplan finns massor av skor, bla UGS i alla möjliga modeller tex dina som mer ser ut som en riktig stövel (tänkte när jag gick förbi dem "jaha, där står Skrutteruttans stövlar" :)), Swedish Hasbeens, skor av andra märken som liknar Swedish Hasbeens. Ett annat tips är att gå in i Abercrombie & fitch. Bara butiken och personalen är en upplevelse (bara snygga killar som om man vill kan bli fotade med), dessutom mycket snygga kläder både till dam och herr!
    /Fiona

    SvaraRadera
  8. Fiona: Jo, det är bara det att det är premiär för Helena och Harrods känns som att man skall se :) Då skall jag söka upp TOP SHOP (vet vilken du menar!!!) Tack för tips!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails