Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Frukostmys!

God morgon :)

Idag fick vi sovmorgon i familjen Kämpe-Edberg. Tio i sju slog de små upp sina ögon. Samtidigt! Kan ju bero på att de i natt sovit tillsammans alla tre i tvillingarnas säng.
De väckte mamman som gick upp, kollade mail, tog rätt på tvätt och vaknade till. Tappade upp ett bad till de små liven och de har badat glatt!

I vår familj äter vi (nästan) alltid lunch (helg) och middag tillsammans. Värre är det med frukost. Vi har alla så olika sovtider och vanor och jag tycker att det är okej att vi inte är stenhårda på den punkten. Men just idag så bestämde jag mig för att göra en brakfrukost till P-O, mig och de små (Lovisa sover). Vi var något sånär i fas eftersom de små hade badat före frukost och Luca lyckades väcka P-O för att han ville ha hjälp med sin blöja. Det var jättemysigt att äta tillsammans och jag inser ju att barnen äter mycket bättre när de faktiskt erbjuds ett helt smörgåsbord av alternativ.
Kanske skall försöka få in den vanan lite oftare! Tända ljus också och nybryggt kaffe förstås.
P-O fick en t-shirt med texten "Världens bästa pappa". 
Tror han blev glad!

Idag skall vi förmodligen häla på P-O´s pappa, OM han minns att vi skall komma, man kan aldrig så noga veta...

Dagens outfit:
Agat dress i red från ChillNorway (storlek small)
Jeansleggings från Vero Moda
Jacquard longsocks i cherry
Stövlar från Hunter







Ha en underbar dag!!!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. Men du har ju den i rött! Åh Gudars vad fin du var i den!!

    Hur är den röda färgen (man kan ju inte lita på skärmar)? Djupröd, julröd, ljusare röd? För jo, jag vill nog ha en sån....om den röda färgen är rätt.

    Provar förresten min Llk nu, vad tror du om storleken, borde jag byta till en mindre?

    SvaraRadera
  2. Den ÄR underbar, därför jag tckte du skulle köpa den :) Kanske lite åt hallonröd...svårt att avgöra faktiskt, men inte orangeröd!

    Jag tycker att din LLK fungerar! Jag är ju lite nojig och vill ha saker tight (men det är ju det jag försöker jobba bort nu...)...den är ju inte skön om den blir tight i armarna...Den ser i alla fall fin ut på!!Kram kram

    SvaraRadera
  3. Mmmmm...kanske ska jag ta och beställa en då....den är ju dyr...men ....aaaa, tänk om man vore miljonär. Klurar lite till...

    Jag gillar också att det sitter lite tight, men inte för tight. Är det för löst så ser man gärna större ut i kläderna....Köpte en velourjacka nyss men funderar på att se om jag kan byta den till en mindre, ärmarna är bra men runt kroppen känns den lite slapp....

    Apropå knas, så köpte jag en KappAhl klänning häromdagen (förmodligen deras kopia av OM`s röda flanellklänning) men hade ingen av deras eviga rabattlappar...men sedan när jag kom hem så var det minsann en i brevlådan, så nu tänkte jag ta med den tillbaka, göra ett återköp och köpa den igen: MED rabatt! Känner mig lite som en pensionär men farao, varför ska jag betala fullpris när jag kan få den till 25% lägre pris...och varför kan de inte sänka priserna rakt över så man slipper dessa eviga lappar....!

    SvaraRadera
  4. Glömde: Agat dressens röda färg, den påminner inte om OM´s cabaret? För jag har ju en Fonda i cabaret...men den känns mer vinröd.

    SvaraRadera
  5. Inte alls som Cabaret, ljusare!
    Kuponger gör mig galen! Man känner ju att man måste utnyttja dem också!!!
    Kram kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails