Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Julmarknad :)

God morgon :)
Söndagen är här, inte en ångest-söndag utan en Smultrongårdssöndag *mys*. Ser fram emot att vistas bland jultomtar och julmusik. Ser fram emot att träffa "mina" tjejer, ser fram emot att få träffa kunder och människor som jag känner!
Lovely!

Igår skulle jag uträtta ett ärende och gick mest runt och väntade på detta, tänkte att jag skulle vara snäll och byta mobil med Tilde. Hon har velat ha min sedan den dag jag köpte den. Vi grejade och grejade med överflyttningar av kontakter (hon hade inte sparat på sitt SIM-kort). Jag trodde i min enfald att hon hade typ 10 kontaker. Pyttsan, vi ägnade många timmar åt det. Men nu är hon glad och som tack skall hon hjälpa mig lite extra den här veckan!

Igår blev det ett spontanbesök!
Theresia och Maria kom förbi, Maria ville prova lite kläder. Hon lånade med sig en klänning hem och skall återkomma idag med besked.

P-O och jag hjälptes åt att röja, göra lite mysigt och göra i ordning barnen. Tittade på "Så mycket bättre". Jag säger bara, Lillbabs ÄGER. Helt sönderslagen och blå och ändå glider hon in med star quality!
Plura var grym igår tyckte jag!

Morgonen har varit lite besvärlig. Luca har varit gnällig och ledsen och det är svårt att fixa med saker när han är mig i hasorna. Förstod sedan att det var nummer två på gång och nu är han glad igen. Jag har plockat och tagit rätt på tvätt, mycket småsaker att fixa med som stjäl rätt mycket tid.

Helena hämtar mig halv nio så idag slipper jag ta bilen, skönt!

Dagens outfit:
Klänning från Branting
Sleevewarmers i multi
Jeansleggings från Vero Moda
Jacquard longsocks i Viktoria
Stövlar från UGG







Ha en bra dag!!
Helénakramar


4 kommentarer:

  1. Hej H!
    Jättesnygg klänning, är det samma som nu finns i rött på Smultrongården? var där och drog i den igår men...det blev inget!
    Branting har jättemycket fint! Har flera plagg, och besökte affären på Gotland i sommras!
    Annsofie

    SvaraRadera
  2. Hej! Nej, den är slut, de två röda modellerna vi har är lite enklare, men jättefina!!!Kram kram

    SvaraRadera
  3. hej får du på dig dina sleevewarmes som benvärmare el är de för små för det?

    SvaraRadera
  4. Vivi: MIna i svart använder jag så, men de töjs rätt så rejält så dessa har jag inte prövat att använda så...

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails