Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Kämparna kämpar vidare!

God morgon :)

Åh, vad roligt det var att logga in nu på morgonen, hela sju kommentarer att publicera! Hoppas jag inte missat att svara någon!!

Vi hade väl en rätt lugn kväll igår med Idol och lite gott. Diskuterade en väldigt känslig fråga och det är inte så lätt alltid. Vi kämpar på i vår relation. Vi har haft det tufft i omgångar. 
Jag har känt mig väldigt trött länge. Extremt trött på kvällarna, trött mentalt och mycket på jobbet. Utsliten helt enkelt. Jag orkar med mitt jobb och barnen, hemmet är väl sådär, men den energi jag har till övers räcker inte riktigt för att vårda vår relation och det känns inget vidare. Jag vet av egen erfarenhet att man verkligen måste jobba på relationen.
Jag har en separation och en skilsmässa i bagaget och vet orsakerna till dem båda.
Så länge man har känslor kvar då är det värt att slita lite extra. Känns det "dött" tycker jag att det är bättre att lämna relationen.
Jag älskar min man, det är inte problemet.  Problemet är snarare att vi är väldigt olika på många punkter (inställning till saker, människosyn, vad man ägnar ledig tid åt, prioriteringar) men också lika (vårt val av yrke, vår önskan om stor familj).
Vi somnade dock inte som ovänner, det är skönt!

Dagens outfit:
Mullholland alpaca coat i vintage chalk (storlek 1)
Sexton strap dress i vintage chalk (storlek 0)
Jeansleggings ffrån Cheap Monday
Stövlar från InWear






Idag skall jag ut till Smultrongården, myspys!
Hämtar Helena ute i Ekeby-Almby först! Skall åka nya vägen tänkte jag, skall testa om den är kortare!

Ha en skön lördag och ta hand om de du håller kär!!!
Kramar i massor


8 kommentarer:

  1. Godmorgon Skruttan,
    Vet hur det känns, de helt underbara småbarnsåren kräver sitt och det är nästan helt omöjligt att vara i fas med sin partner under den perioden. Det finns helt enkelt inte tid! Men kämpa på åren går fort och när snart är det bara ni två och då har ni en stor skatt att minnas.
    //Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Jag blir så sugen på att besöka Smultrongården när du skriver om detta underbara ställe! Jag har handlat därifrån flera gånger men bara varit där en gång, är lite för långt för mig att bara slinka över som du kan. Tydligen har det hänt väldigt mycket där under hösten som vore kul att se. Får väl bli framåt våren.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja visst är det ett slit att hålla ihop familjen=) Nu har vi "bara" 3 barn och herregud det är full rulle hela tiden, lite , minimal tid över för varandra, men det kommer nog senare förhoppningsvis=)!
    Kämpa på! Fin du är i sexton strap.den är grym!
    kram!!

    SvaraRadera
  4. Dessa småbarns år är inte lätta men tror ni KÄMPAR på ni vet vad problemet är då kan man åtminstonde jobba försöka anstänga sig diskutera det,vet man inte vad problemet är och bara går runt runt kommer ingenstand dör det nog sakta ut, irritation och mera missförstånd!!
    Man behöver lite egentid som småbarnsföräldrar, jag vet inte lätt att få barnvak men det piggar upp man glömmer då det liite jobbiga som pågår m m...ni får försöka få till den dejt på tu man hand när pappa din kommer hem!!
    Ha en bra dag på smultris och så bokar vi en ny dejt !!
    Ta hand om dig idag sen ta hand om varnandra ikväll skönt att inte somna osams iaf det är det värsta man kan göra!1

    Puss

    SvaraRadera
  5. God morgon!

    Min sambo och jag tycker olika om nästan allt, ändå kämpar vi på. Vi har varit ifrån varandra i 1 år. Sålde huset och trodde vi aldrig skulle vara tillsammans igen. Barnen mådde skitdåligt under den här tiden. Fattar inte de som kan dela på sig och allt blir bra. men sedan 1 år bor vi ihop igen. Det går upp och ner, men det sämsta med allt är att vi inte kan prata om känsliga och viktiga saker. Tror man skulle vara lesbisk för att få en bra relation. Går bara inte att prata med män. Kämpa på. Jag har 4 barn, 2 med min sambo. kram

    SvaraRadera
  6. HEJ Hur kan du ha så tunna kläder, det är Vinter NU KLÄ PÅ DEJ. Ni kan väl göra något tillsammans på helgen nu menar jag inte gå på stan eller handla mat. En tripp iväg bara.Mvh Lena

    SvaraRadera
  7. Missförstå mig rätt: men det är skönt att höra att man inte är ensam om dessa relationsproblem! har det lite jobbigt i min relation också...

    Tror inte att jag kommenterat hos dig tidigare, men jag tittar in nästan dagligen och inspireras av dina fina outfits! Kram!

    SvaraRadera
  8. Tack allihop för Era rara kommentarer!!
    Det glädjer mig att ni både kommer med tips och samtidgt känner igen er. Ett stort tack för allt stöd!!!
    Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails