Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Fredagsmys, en annan dimension!

Hej där :)

Kan knappt beskriva med ord hur gott det känns med fredagkväll!
Har haft en mysig dag på jobbet, en sådan där med många glimtar, mys och kramar. Jag fullkomligt älskar den delen av mitt jobb! Och att få ett meddelande från en förälder som uttrycker hur glad hon är över att jag finns gör en ju alldeles gråtmild!
Tack fina Du!!!!

När jag var på lunchrast ringde de från förskolan, Li hade slagt i tänderna i en båt utomhus och hade två lösa tänder. Oj oj. P-O är stark i de lägena, han ringde vår tandläkare som stänger ett på fredagar. Suck. Blev hänvisad till jourtandläkare och där fick han en tid pronto. Jag föreslog att han skulle lämna pojkarna hos mig, men han tog med alla tre till tandis. Hon har en lös tand, en flisa är borta men de nya tänderna har inte tagit skada. 
Skönt!
Och stort tack till P-O som roddar och fixar!!!

Jag jobbade på och fick ringa Micke för att styra upp det hela, han skulle ju lämna barnen hos P-O, men allt ordnade sig!

Tilde och Moa kom förbi mig på jobbet. Vi tog sällskap hem. Blev överraskad av finaste grannen som var hemma hos oss. Bjöd henne på ett glas vin, vi pratade och jag for runt med väskor, post, packning och så mat förstås som skulle in i ugnen. Såå mysigt med lite annorlunda sällskap en fredagkväll! Har pratat i telefon med min far också och satt på tvätt och disk!

Nu skall jag fortsätta dricka vin och njuta av att ha arbetat en vecka till!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~

Den här fina blusen är till salu! Den är i fint skick, men jag har dragit tillbaka trådarna i brodyret!
Storlek 0.
Light cotton embroidered i dark blue
Jag vill ha 500 kronor inklusive frakt för den, 
är du intresserad, maila mig på helena.kampe@hotmail.com


Kram kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails