Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Mammas ena prinsessa :)

God morgon :)

Back from hell...Nej, inte riktigt, men gårdagen var INTE rolig. Det är fruktansvärt enerverande och stressande med att barn som gnäller, skriker eller gråter konstant och man inte vet felet riktigt. Han klagade över magen några gånger men han verkade liksom inte nödig. Till slut gav jag honom en alvedon-supp och då hände det grejer minsann. En timme senare var han som vanligt igen, vårt underbara, älskade charmtroll. Med glimt i ögonen och ett skrattande ansikte. Vi måste ringa nu i veckan igen, vi kan inte ha det så här. 
HAN KAN INTE HA DET SÅ HÄR!

Jag var helt slut och jag somnade mitt i Idol. Trist, där rök vuxentid och mys. Skitfredag!

Har varit uppe en stund nu på morgonen och grejat med en del, såg att Geir åkte ut, synd! Men vilken låt Andreas Carlsson har gjort,  "All I need is you". Helt i min smak och dessutom gillar jag skarpt när artister går ihop för "a good cause". Du hittar låten här.
Sååå bra!

Har mailat och fotograferat, gett frukost och bäddat, klätt barn och roat mig vid datorn.

Dagens outfit:
Jasper tunic i navy från ChillNorway
Jeansleggings från Vero Moda
Knee length socks i grey
Träskoboots från Calou



Min ena prinsessa har sovit hos Moa i natt och min andra inviger de nya kläderna från ChillNorway!
Earth pant och Venus cardigan






Lovely!

Idag kommer Felicia hit. Det är Beriths barnbarn, man kan alltså säga det som så att det är min bonussysters dotter, eller Tildes bonuskusin, eller helt enkelt att Felicias mormor är gift med Tildes morfar. Komplicerat. Tilde och Felicia är jättetighta men de bor en bit från varann. Nu skall hennes föräldrar byta dörrar hos pappa och Berith, inte så roligt för Felicia, då kan hon sova hos oss istället!

Ikväll skall vi åka ut till graven, P-O´s mamma ligger begravd vid Vintrosa kyrka. Vi brukar åka dit och tända ljus på Allhelgona-afton. Har du också sådana traditioner?

Ha en bra dag!
Helénakramar


1 kommentar:

  1. Hej ! Jo, jag ska också till kyrkogården med krans och gravljus. Underbar färg på din tunika, söt är den också. Kram Katarina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails