Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Odd Molly vår 2011

Hallå där :)

Idag har vi farit runt. Jag fick ett ryck och tänkte att nu jäklar skall den manliga delen av familjen klippa sig! Det var INNAN jag insåg att det är AFTON idag och det betydde att vår ordinarie frisör (som har drop-in) hade stängt. Och även vår reserv-frisör. Suck. Det hade varit skönt att fått dem alla friserade!

Men istället blev det inhandling på Maxi, komplettering till tacos, lördagsgodis, en bok, batterier och lite småstrunt. Sedan lunch på den lyxiga bistron med utsikt över stan...eller njae, korv med bröd utanför kassorna :D. Men ungarna åt och maken åt. Jag fick göra mig en sallad när vi kom hem. Ibland är det liiite meckigt att vara veggie...men jag är van så jag blir liksom inte besviken.
Toppade med ett besök på Plantagen för maken, vi andra väntade i bilen!

Anette lämnade Felicia (varför heter alla Anette? P-O´s ex, Mickes nya, min bonussyster, barnens fritidsfröken...). Tjejerna har gått en promenad i Lundby och jag har sovit en halvtimme. Perfekt! Vaknade pigg och glad. William och jag har haft egentid i köket, hjälpts åt att förbereda middagen! William hämtade saker till mig, assisterade med smågrejer och stekte all köttfärs. 
Mysigt!

De små är busiga värre, leker och skojar, nu är de i alla fall friska, utan tvekan!

Jag sitter och drömmer mig bort...Det är bara höst och jag ser fram emot fina vårsaker.
Jag säger bara, jeansjackan, wow!
Och jeansen. Men det kräver en rejäl omformning av min rumpa och hur skall jag fixa det? Kan någon säga något förlösande så att jag kliver upp på den där sabla crosstrainern någon gång? Den bara står där och hånler åt mig. 
Kappan seems pretty lovely!
Men jag tror den är asdyr :(




Ha en bra dag!
Kramar

2 kommentarer:

  1. Ja jackan ser helt underbar ut :-) jag ska verkligen försöka spara ihop lite pengar inför vårens släpp, fast det säger jag alltid ;-)
    Mycket fint lär komma och jag längtar redan!
    Ha en fin kväll!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. ...som specialpedagog med tre barn som passerat tonårenn och kunskapen om de exekutiva funktionerna som inte är färdiga förrän i 25 årsåldern -----då undrar jag hur du tänker med planer på fler barn när du har fullt upp med att jaga egentid... anknytningen betyder en hel del för relationsbyggandet. bygg relationer med de barn o bonusbarn du har ...jaga inte livet ur dig genom att hela tiden jaga fler kläder mer egen tid...mer vuxentid---

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails