Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Välkommen!

Hallå där :)

Idag har vi haft en "ta-det-lugnt-och-njut av-nuet-dag". Jag övar mig och idag har det gått riktigt bra!
Bad om att få låna grannens bil, lämnade tre småttingar hos henne och for iväg till Maxi för att hämta ett paket. Snabbhandlade samtidigt, toapapper som är så in i bängen tråkigt att handla samtidigt som alla matkassar.

Hem och provade denna ljuva skapelse!
Välkommen Diamond dress från ChillNorway!
Superfin, kanske lite lite stor, jag är ju lite allergisk mot "stora" saker. Å andra sidan hade en xs säkert blivit för trång över armarna och det hade inte varit snyggt! Inte alls.
Imorgon blir det premiär! Passar bra när jag inte skall vara i barngrupp utan på föreläsningar. Skall bli roligt att se vad jag skall ha till!

Gick in till Helena och barnen, bjöds på en jättegod vegetarisk lasagne! Tack rara du!!! Fick tips om serien"Våra vänners liv". Har faktiskt ägnat eftermiddagen åt att se två avsnitt på svt play! Mysig serie!
Leon har suttit en stund vid datorn, Li har sett film och gosat med mig, Luca har sovit. 
En riktig slappareftermiddag alltså!

Har precis stekt hemmagjorda hamburgare som vi skall äta när P-O kommer hem!

Ha en trevlig kväll!!!
Kramar i massor

6 kommentarer:

  1. Oh den har jag med :) Så skön och fin, får se hur det vita pallar trycket i min vardag...:) Men som du säger, den är lite trång över ärmarna så den första jag fick hem i S fick bytas till en i M. Men jag är supernöjd med min, köpte min från Alvas Hus som har en del från CH :)
    kram

    SvaraRadera
  2. Där köpte jag min med! Då kanske det är din small jag har hemma nu! :) Kramis

    SvaraRadera
  3. Nydelig!!! Jeg synes ikke den ser for stor ut. Den kommer nok snart på min ønskeliste også, selv om jeg egentlig har bestemt meg for å bli flinkere til å ikke shoppe så mye;) Du er en utrolig god inspirasjonskilde! Det er trivelig å slappe av etter en dag på jobben og lese bloggen din. Spennende å følge deg og din familie:) Hilsen Randi

    SvaraRadera
  4. Hei, vil bare gi tips om en norsk nettbutikk som har masse fint tøy til dame og barn. Adressen er:http://www.mortil3.no Her finner du for eksempel mye fint tøy fra ChillNorway og Spicy vanilla.
    Hilsen Randi

    SvaraRadera
  5. Hej. Har börjat läsa din blogg och tycker att du ser så fräsch ut fast du har en stor familj. Fårstår att du jobbar inom förskola, det gör jag själv också. Vill bara fråga dig om du använder dina odd molly kläder på jobbet. Ha det bra.

    SvaraRadera
  6. Randi: Jag har varit i mailkontakt med henne men de skickar INTE till Sverige tyvärr, hade hittat en jumpsuit i brunt till Li :( Men jag letar vidare! Tack för rara ord :)

    Anonym: Ja, jag använder kläderna på jobbet, jag jobbar i förskoleklass och på fritids. Roligt med en ny läsare, välkommen!!!

    *kram*

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails