Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Shoe-less ;)

God morgon :)

För det första vill jag poängtera att vi har världens snällaste grannar! William och Tilde fick åka med Helena i morse, det innebar att jag slapp skotta fram bilen och ge mig ut i snövädret. Nu räcker det med att vi får ge oss iväg när vi skall hämta barnen i eftermiddag. 
Tack underbara du för hjälpen, ovärderligt!

Natten har varit rörig, Leon har varit vaken och ledsen, ont i öronen. Tur då att jag bestämde mig igår för en vab-dag till! Upp och hämta alvedon (som ungen vägrade dricka), hämtade vatten i omgångar. När klockan ringde var jag dyngtrött. Gick ner för att väcka William och Tilde, plockade på deras rum och satte på en tvätt.

Upp och fixa frukost, bädda och sätta på disk.
Leon verkar vara bra igen. Lika konstigt som Li´s öronvärk som kom tillbaka två kvällar *knepigt*

Tränade och duschade. Tog på mig nya klänningen och upptäckte att bandet som hänger fram liksom är av på mitten, men inte helt genom. P-O tyckte att jag skulle reklamera. Jag som avskyr att göra det, avskyr krångel och skickar näst intill aldrig tillbaka saker. Blä!

P-O hjälpte mig att fotografera bandet och så mailade jag iväg till Carina. Människan ringde upp mig efter fem minuter. Det kallar jag service! Vi kom fram till att hon skall ordna ett nytt band och skicka till mig. Vilken tur att det inte satt fast på klänningen utan bara går att ta väck! Hade verkligen inte velat packa ihop klänningen, posta och ha mig. Inte!
Tack för vänligt bemötande och ovärderlig service!

Dagens outfit UTAN skor ;)
Agat dress i red från ChillNorway
Jeansleggings från Vero Moda




Älskar älskar älskar hjärtan!


Söta små bollar!





Bandet som är "av"
Har valt att knyta lite på bilderna, då syns inte det fula på samma sätt...

Li inviger nya klänningen, Jupiter dress!




Baksidan är finast tycker jag!


Ha en bra dag!!!
Kramar i massor

3 kommentarer:

  1. ÅHHHH wow vilken fin klänning passar som allt kanon på dig!! Li´s kanonfin önskar ibland att jag hade en liten tös att få klä i klänning men men ...får köra på tuff istället!!

    Har du provat alvedon munsönderfallande tablett kanonbra smidigt hallonsmak kör vi med sköjer med vatten efter el undertiden bästa table ever iaf för oss..

    Det kallar jag kundservice då är det kul att handla man återkommer som jag säger..
    Klänningen kommer ju passa perfekt till julen!!

    KRAM krya på er och hoppas öronvärken ej återkommer man kan ta nässpray lättar upp gångarna innan man ska sova ett prova tips!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Vilken fin färg det är på klänningen! Jag har den i navy, och har inte sett den härligt röda tidigare. Super!/Ellenor

    SvaraRadera
  3. klart du ska reklamera, det är ju bara bandet, du får säkert ett nytt på en gång. älskar den där klänningen. Det är verkligen en 10 poängare.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails