Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Film-mys!

God morgon :)

Då var det fredag igen. Var tog egentligen den här arbetsveckan vägen? Förstår ingenting. Svisch svisch så är det nästan helg :o.
Jobbar till halv ett idag och sedan skall jag hämta upp storbusarna. Skall skjutsa hem deras farmor också, det är hon som tar hand om dem idag. Då vill man ju förstås hjälpa till!

Dagens outfit:
Voile short dress i chocolate (storlek 0)
Spoiler underdress i royal (storlek 1)
Spoiler underskirt i chocolate (storlek 1)
Strumpbyxor från H&M
Jacquard longsocks i royal
Stövlar från UGG





Det var urmysigt igår att gå på bio med Anki. Vi promenerade en sväng till McDonald´s först. Nostalgi! Det var nämligen där vi lärde känna varann för 19 år sedan, när vi båda jobbade där! Anki åt och så drack vi milkshake, såå gott!
Gick till bion, stod i lång kö och köpte popcorn och godis. Filmen var bra, den var lite annorlunda, ganska lång (2h20 min) och liite seg i mitten. Tuva Novotny var med och jag är ett stort fan av henne! Vi tyckte båda om filmen och det var en så himla mysig och trevlig kväll. Jag skulle verkligen behöva en regelbunden dos av vän-tid!!!!
Tack för igår Anki! 
Du är underbar!!!!


Kom hem till tre sovande barn. Tog rätt på tvätt, tittade lite på tv och lade mig sedan i barnens säng (alla tre låg i P-O´s säng så han fick ta min).

Hade ställt klockan extra tidigt för jag skulle upp och göra ett Facebook-inlägg om Smultrongården! 

Nu skall jag snart pipa iväg till jobbet!
Ha en skön fredag!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Vilken fin kombo - både sött och snyggt på samma gång! Ha en fin dag!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails