Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Sex and the city 2

Hej där!

Jag och Tilde har haft lite mor-och dottermys i källaren, tittat på Sex and the city 2. Hmmm, jag har inte sett klart den än, jag måste säga att jag inte är vidare imponerad. Jag är kanske fånig men jag blir förbannad, människorna äter (eller befinner sig på restaurant HELA tiden) men är så smala så att de ser ut att gå av på mitten. Hur många har det så? Hur många har den kropp de vill ha OCH äter det de vill äta?
Inte jag i alla fall. Nu äter jag det jag vill men har definitivt INTE den kroppen jag vill ha. När jag är smal så kan jag inte äta någonting nästan och det är verkligen inte roligt. Allt blir en enda kamp för att låta bli och när andra går hem till sitt fredagsmys har jag gått hem till ett kilo morötter.
 Nej. jag måste ha jämvikt! 
Lagom kropp, lagom med mat!


Tog en frustrerad break från filmen och tvingade ut barnen på en promenad. Jag hann precis torka alla skåpluckorna i köket när de kom tillbaka. I ren protest satte jag de stora på att hjälpa till, putsa spegeldörrarna i hallen, duscha blommor och diska Soda Stream-maskinen. Jag ställde mig och putsade köksfönstren, torkade av fönsterbrädet och ställde tillbaka nydiskade saker. 
Fräscht
Dammade i sovrummet också så nu slipper man ju skämmas i alla fall!

Om en stund kommer vännerna, trevligt!
Ha det gott!
Kramis

7 kommentarer:

  1. Hej jag tillhör dessa som kan äta heeela tiden utan att gå upp ett enda gram.Men gud så många som stör sig på det ,får ofta dumma kommentarer. Det får nog inte de som är överviktiga.Skulle gärna öka lite i vikt men det går inte . Lena

    SvaraRadera
  2. Visst är det orealistiskt att de äter hur mycket som helst och aldrig tränar och ändå är supersmala. Men man vet ju att det bara är på låtsas som allt annat i filmens värld. Gäller att inte lägga ner så mycket ork och kraft på sånt, vantrivs man så gör man något åt det annars så gillar man läget.
    Jag väger många kilon för mycket men jag vet vad jag gör för fel och tänker ta tag i det inom en snar framtid. Men fram tills dess så gillar jag mig själv som tjockis och njuter av god mat och snask! ; )

    SvaraRadera
  3. Jag såg också 2.an i fredags, det var som ett längre avsnitt av tv-serien ungefär. Men jag älskade serien så jag ville gärna se filmen. Lite fånig stundtals men Samantha var underbar i sina kommentarer och kläderna lika inspirerande som vanligt.

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Måste få fråga vad du tycker om höstens Lovely knit? Storleksmässigt alltså! Skiljer den sig från bomull? Jag har storlek 1 i bomull men funderar om man skall ta en storlek större i denna ullvariant? Hur har du gjort?
    MVH Helen

    SvaraRadera
  5. Helen: Den i ull hänger inte ut sig på samma sätt och är lite tightare, men jag har samma storlek på mina oavett ull/bomull...både 0 och 1 (beroende på tillgång)

    SvaraRadera
  6. Tycker att det är ofta så i filmer... Att de kan äta och ändå vara vackra och snygga... Eller ligga och gråta på kvällen för att sedan vakna nysminkad ;)
    Vad fina outfitbilder du har i bloggen!

    SvaraRadera
  7. Filmer är filmer, men när riktiga människor är så blir man fundersam. Men vissa är födda så, faktiskt. Men att ha fast kropp med fast hud utan att ha tränat en enda dag är fundersamt. :-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails