Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Garderobsförsäljning!

God morgon :)

Då var det torsdag, skönt!
Det närmar sig helg och det känns rätt bra! Ser fram emot fredagsmys med alla mina barn. Ser fram emot Julmarknaden på söndag.
Ikväll är det jobb till sex.

Igår var jag rätt effektiv! Först iväg och tanka stora åbäket. Sedan in till stan för att hämta paketet som innehöll tunikan nedan *me like*. Tillbaka till Maxi och stoooor veckohandling. Varför tar allt slut samtidigt?

Kom hem och P-O bar in från bilen och jag packade upp. Elin kom mitt i röran :) Men det passade rätt bra, hon kunde gå genom min garderob och prova kläder på toaletten i fred. Sålde ett plagg från min Till salu mapp och två från "det övriga"...Jag är alltså inte helt omöjlig...Vissa plagg är jag rädd om och speciellt kläder från höstens kollektion.

I morse hade jag fått ett första bud på två Tradera-plagg som jag lagt ut. Men jag blir rätt skeptisk, bud av en person som inte har ett enda omdöme och ändå varit medlem i tre år...Hmmm, jag undrar om det kommer att gå vägen...har jag tur lägger någon ett bud över...

Funderar också lite på det där med mail...en del ställer hövliga frågor och svarar men en del bemödar sig inte att svara fast jag lagt ner massor av tid på att ge priser och mäta plagg...Hmm, nej, garderobsförsäljning fungerar bättre för mig tror jag allt!

Så, bor du I Örebro och har storlek 0 (1) och vill prova kläder så är du välkommen :)
Maila mig på helena.kampe@hotmail.com

Dagens outfit:
Topaz tunic i sand från ChillNorway (storlek small)
Jeansleggings från Vero Moda
Stövlar från Primeboots








Ha en bra dag!!!
Helénakramar

10 kommentarer:

  1. GODMORGON JÄTTE FIN, VAR HAR DU KÖPT DEN OCH VAD KOSTAR DEN. HA EN BRA DAG LENA

    SvaraRadera
  2. Hej!!!
    Jag köpte den på Lisen från Danmark, jag gav ca 1850 inklusive frakt..
    Kram

    SvaraRadera
  3. ÅHHH lovely som vanligt blir sååå avis på dig alla dina fina kläder och god smak och duktig på att kombinera sååå JVLA SNYGG om man får säga så...deminen igår lika så!!
    Ja tradera är vanskligt på den punkten men ibland så blir det lyckade affärer jag har såld O M plagg och gått mycket plus feels good!!

    Tror inte jag kan ha nåt av dina startar ju på 1 i stl på O M och tror du sålde den jag helst ville ha en vit tunika men men finns många godingar kollar varje dag i tillsalu galleriet!!

    Ha en toppendag söta fina du...
    Kan komma hälsa på och rota lite prova kolla all finingar!! ;)

    KRAAAAAAAAAAAM på dig

    SvaraRadera
  4. Tina: Det vore supertrevligt, kan du inte komma någon gång så får vi ses in real life????Du får gärna ta med barnen!!! Kramis

    SvaraRadera
  5. Vad fin du är!!!! Färgen är jättefin på dig verkligen!! Jag har tack vare dig fått ett nytt begär, en CN Agat dress i rött åååhh vad jag vill ha den!! Hur är CH i storlekarna? Har aldrig provat något från de...
    Kram Ina

    SvaraRadera
  6. Om jag bara bodde lite närmare Örebro skulle jag komma direkt! (Lite för långt från Uppsala...) Jag måste tyvärr stå över nästa Molly-träff, det kör ihop sig lite nu såhär till jul, men kommer gärna på nästa (om du ordnar fler) Förra träffen var sååå trevlig, kul att träffa er alla! Kram elisabeth

    SvaraRadera
  7. Ina: Tack!!! Svårt att säga, men kanske som Odd Mollys velorplagg...jag har ju gått upp i storlek och köper small, skulle kunna jämföra med en del plagg i 1 från Odd Molly...Lite tightare över armarna tycker jag att de är (suck, avskyr att lägga på mig där :( )
    Kram kram

    SvaraRadera
  8. JAAA det vore toppenskoj...vi får ta en dejt :)

    CN så fina kläder oxå fått ett nytt begär fastän jag inte har så många O M köpte flera men sålt av dem för jag anv dem inte mera än mina andra men CN yes ljuvliga fina ser underbara ut denna demin tunic den sitter fast på näthinna me like!!
    KRAM på dig

    SvaraRadera
  9. Superfin tunika! Köper du alltid från Lisen? Eller kan du rekomendera någon annan webshop som har Chill Norway?

    SvaraRadera
  10. Elisabeth: Lite osis att du inte kan, hade varit toppenskoj!!!!
    Tina: Kan inte du skriva på FB när DU kan (du som jobbar lite andra tider) Kram kram
    Marita: Nantucket och Vestis!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails