Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Alchemistry dress vs Livingloving dress

Vilken av dessa två raringar skall jag satsa på? Jag behöver ju absolut inte bestämma mig än, det är mest bara roligt att kika igenom, fundera, klura, väga för och emot. Har försökt sålla ut det jag tycker är absolut finast/mest användbart/mest komplettering till garderoben.
Den första tycker jag är väldigt rar, säkert användbar till mycket, man kan ha den utan något över, en sommarkväll med trekvartsleggings, en vit kofta...
Den andra passar en riktigt varm dag. Den är dessutom inte lik något annat jag har i garderoben, den känns mer "festlig" med spetsen.
P-O tycker att den översta är finast, men när jag berättade att det skiljer ca 700-1000 kronor på dem så var han inte lika säker längre...
Jag vill nog inte köpa båda i alla fall, de är för lika i färgen, då vill jag hellre satsa på något annat som sticker ut på annat sätt. Vilken tycker Du är finast?
#229 Alchemistry dress in white $ 294~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

# 248 Livingloving dress in lite blue $196


11 kommentarer:

  1. Definitivt den översta!! Den andra ser för underklädesaktig ut även fast den också är ljuvlig! Men har svårt för när bhn syns=) så utan tvekan Alchemistry.....sedan att den är billigare gör ju inte saken sämre:)
    Du som var på smultrongården igår, är det lönt att ringa imorn för fler par longsocks? Hade de andra färger kvar utom blå o svart? När öppnar de imorn....?

    SvaraRadera
  2. Jag hade nog tänkt att slå till på bägge, men måste jag välja så tar jag den översta då jag antar att den är användbar!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag är själv sugen på båda.... Så svårt att välja.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Gillar den understa mest kan du ha till fest vardag med en bolera eller sjal kofta till en varm som kall dag även med 3/4 dels till eller leggings. Den översta mera enkel om man kan säga så om en O M men aldrig fel kanske lika bra att ta båda!!!
    Tur du har ett tag på dig vela men understa vann mitt hjärta iaf!!!
    lycka till!!!
    kram

    SvaraRadera
  5. Filippa: De öppnar 10:00, absolut, ring och fråga!!!Tyvärr är det den översta som är den dyra klänningen....

    Ninna: Ja, du skulle klä utmärkt i dem båda, det är jag helt säker på!

    Tina&Tina: Jag får vela ett tag till :)

    SvaraRadera
  6. Alchemistryn ska jag ha, den andra är ljuvlig men inte så användbar tycker jag och helst för mig som inte vill ha ärmlöst och aldrig skulle gå ut i enbart ett linne... Men på dig som är så smal så skulle den vara jättefin. Samtidigt kan jag hålla med dig om att det är lyxigt att köpa två klänningar som är så snarlika men de borde ju båda komma i olika färgställningar och då kan man köpa i olika färger ju.;-)
    Kram Ina

    SvaraRadera
  7. Ina: Smal...hmmm tack för komplimangen, har svårt att ta åt mig men det var rart sagt!!!De är underbara båda två!

    SvaraRadera
  8. Jag röstar på den översta :o)

    SvaraRadera
  9. Jag tycker båda är fina men den översta är mest användbar så den får min röst.

    Majsan

    SvaraRadera
  10. Har du bestämmd dig för vilken NYFIKEN??

    SvaraRadera
  11. Jag tycker helt klart den översta. Den ska jag själv köpa. Vet du när den kommer ut i butik?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails