Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Om jag vore....

....lika vacker som Helena Christensen vore jag miljonär idag :)...Vem skulle inte vilja se ut som henne? Å andra sidan skulle jag inte vilja ha ett jobb där jag var tvungen att vara tipp topp twentyfour-seven 365 dagar om året. Att aldrig kunna tänka "jag unnar mig det och justerar det sedan". En sak jag undrar är om modeller aldrig är svullna om magen? Jag menar, jag kan ju se höggravid ut en dålig dag, extra svullen var jag när jag var som smalast....

Skulle du vilja jobba som modell? Jag såg en notis i en skvallertidning om Angelina Jolie, hon var mager som en skrika och de antydde att hon var gravid, stackars krake....blir man inte ätstörnings-knäpp-i -huvudet av det så vet inte jag vad som triggar i gång en...

När jag ser Helena i den här vackra klänningen så tänker jag att "den, den vill jag ha". Sedan upptäcker jag förmodligen att "oj, jag hade visst inte de armarna, de benen, de lökarna, inte heller den fina brännan". Lite så var det med klänningen från pre-spring som jag bara skulle ha. Pyttsan, jag trodde ju i min enfald att jag skulle vara lika snygg som hon i den. SURE! Bleka, hårstubbiga ben, bullig mage och gäddhäng. Skulle inte tro det! Men klänningen, den var vacker! Och Helena, hon är vacker. Som en dag!





Visst är klänningen finare när hon sitter?
#309 Up-to-me-ism strap dress indigo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

#313 Wigwam dress i grey
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Om jag vore tränad, slimmad, brun och fast i skinnet då skulle jag köpa dessa underbara skapelser. Är det bikini?Eller gå-ute-i- trädgården-och-vara-jäkligt-snygg-plagg? Knappast en jobb-outfit i alla fall. Eller så skulle man bli lite lagom populär hos den manliga delen av föräldrarna och väldigt impopulär hos de ordentliga kvinnliga kollegorna.
Jag skojar bara, jag har självinsikt :D

# 344 mrs rogers top i chalk och rouge


#345 mrs rogers bottom i rouge och chalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vi har haft en lugn dag, lite för lugn. Jag är uttråkad. Fikade på förmiddagen, småpratade lite med pappa. Li och Leon var på trist humör, tror pappa och Berith blev lite besvikna. När de hade åkt dukade jag fram mat, kycklingfilé, potatisgratäng, fetaostsallad. Tildes kompis Emma fick mat och Williams kompis Karl som precis hade kommit. Ändå blev det en matlåda. Vi åt halv tre, så sent brukar vi verkligen inte äta.
Det blir något enkelt till kvällen och fruktcoctail med vaniljvisp. Har lovat att skjutsa hem Karl vid sexsnåret. Har gjort rent alla köksluckor, busat med barnen, gosat med P-O, tvättat, plockat ur diskmaskinen. Suttit vid datorn. Fick tips av Filippa att Fitts and company har uppdaterat sin sida med vårnyheter. Den är knepig och jag hittade vissa plagg av en slump. Det verkar som att kappan jag gärna vill ha hamnar mellan 3000-3200. Det är överkomligt! Jeanskjolen ca 1400, Grandma´s coat strax under 2 000 och en Lovely knit ca 1500...
Längtar sååå till dess att jag får åka ut till Smultrongården, se kläderna live. Kika in på Heaven, dregla över tangentbordet och klura ut vilken bank jag skall råna för att finansiera inköpen ;)
Ha det gott , du som hållr mig sällskap Nyårsdagen 2010!
Helénakramar






13 kommentarer:

  1. Aldrig i hela livet vill jag vara fotomodell och leva i en yta som inte ens finns på riktigt.
    Det måste vara något fel på mig som inte ens ser hur snygga alla andra är,hur smala, solbrända eller vad det nu kan vara?! Eller också är det bara så krasst att jag inte bryr mig?! Jag är frisk och mår bra, är inte särskilt snygg men ser OK ut, och med en snygg OM tunika som döljer en pluffsigmage (och då menar jag pluffsig på riktig!) så är jag nästan fin?. Men framför allt så duger jag som jag är.

    Och jag struntar i vad andra tycker om mitt utseende och mina kläder, och jag tror att det vore fler lyckliga och trygga människor på denna jord, om vi verkligen rannsakade oss själva vad som egentligen betyder något för oss och struntade i alla löjligt orealistiska krav som samhälle/media försöker få oss att gå på.

    Hoppas att ditt 2010 blir en riktig resa inombords, utan hjälp av enbart snygga kläder utan att finna frid långt där inne! Det önskar jag dej och alla andra.
    Kram en läsare

    SvaraRadera
  2. Vet du vad, jag tycker inte hon är särskilt snygg alls. Det är något med ögonen och håret. Jag tycker tex att du ser betydligt mycket bättre ut än henne. Sådetså!
    Om jag vill vara modell? Tja, jag har jobbat liiite som modell, men nej, jag vill inte alltid behöva tänka på hur jag ser ut och aldrig tas på allvar. Jag tas hellre för min hjärna än för mina snygga bröst eller bens skull.

    Svullen mage trollar man givetvis bort med PS innan man visar bilderna. Sedan är det ju så att svälter man sig så svullnar magen. Men mage är som plattas när jag intar så lite kolhydrater som möjligt, sedan brukar jag platta till den med ett "fett-fritt-linne", för degmage får man på köpet senast efter man har fått barn.

    SvaraRadera
  3. Helena Christenen är vacker som en dag!! Tror hon är naturligt vacker, visst- MEN även en hel del retuscherad!
    Det är det bästa med Molly plaggen, figur fixare, trollar bort mindre bra kroppsdelar:)

    Kul att du hittade vårnyheterna, kändes trevligt att se priserna så man kan ta ställning till vilka man "ska" ha.....:)
    det måste vara en bikin , ser ut som samma stil/material som woodstock robe typ. Häftig var den iaf!
    Voile shortdress är ju en figursmickrare så en wigwam i nån härlig färg får det nog bli:)

    Trevlig kväll!

    SvaraRadera
  4. Tittar in till dej för att önska dig en god fortsättning på 2010!
    Och du, jag tycker att du är grymt vacker!
    Kram

    SvaraRadera
  5. God Fortsättning. Tycker du är vackrare än HC. KRAM

    SvaraRadera
  6. Affi & Frida: Åh tack, jag blir alldeles generad *rodnar*

    SvaraRadera
  7. Håller med ovanstående talare i allt ville bara visa min i en kommentar!!

    Du är supervacker och dessa O M plagg förstärker den verkligen!!

    Jag gillade klänningen hon hade på sig verkligen fin!!
    Ska bli kul att få se dina nya investeringar hihi..
    God forstättning och fortsätt att vara vacker klok och va du som du är för du är fin!!

    Kramar i massor

    SvaraRadera
  8. Hejsan! Ville bara berätta att jag tillverkar smycken och att du just nu hittar halsband/armband som passar till underbara OM-outfits, väldigt bra!!! ;) Välkommen!!

    SvaraRadera
  9. På tal om vegetarisk och att folk svälter skulle ETT enda plagg du suktar så efter ge mycket mat till svältande barn...

    SvaraRadera
  10. vadå en resa inombords...? Ge lite till välgörenhet istället för att vara så materialistisk...

    SvaraRadera
  11. Anonym: Ja och det skulle jag gärna, om jag visste att pengarna gick direkt till barnet, jag har ingen lust att betala till organisatoner där pengarna går till löner, kontor och reklam.
    Anomym: Det var inte jag som skrev om en resa inombords...

    Och jag antar att du är samma person?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails