Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

När allting bara ordnar sig!

Ibland har man det på känn, eller hur!?

Det började med att jag i morse hivade in barnen i bilen och åkte förbi återvinningen med massor av skräp. Postade det jag skulle och åkte vidare till Anna på norr. Tillbaka till Lundby och lämnade barnen på förskolan. Bytte ut alla kläder och kom hem med en stor kasse, har ett litet glapp i tiden innan min friskvård börjar. Slängde i en maskin och lade ut fem plagg på Tradera. Tog en promenad och vidare till jobbet. Personal som var sjuk och som vabbade. Fick vara ensam i gruppen och valde därför att gå till pulkabacken i anslutning till jobbet. Det gick över förväntan!

Fick sms från Maria att Fonda dress i pink var slut i min storlek på OM-butiken. Inte så mycket att göra åt det. Fick möjlighet att ringa till BlueLawn när jag var rastvärd och fick svar. Blev kopplad än hit och än dit och efter en stund blev jag erbjuden att bli uppringd för att slippa stå för kostnaden *service*. Min telefon krånglade och efter tre försök gick det att föra ett vettigt samtal, kvinnan hade spårat mitt paket. Den 9 januari hade det anlänt till Stockholm, den 11 januari till Maxi Eurostop. Den 21:a hade det skickats en påminnelseavi. Hmmm, jag var hemma och vabbade den 11, ingen som ringde på dörren! Ingen avi förra veckan. Fick ett nummer och ringde till Maxi. Tänk, där låg mitt paket!!!!!

Åkte på lunchen och hämtade det. Hann hem och slog in några Traderapaket. Tillbaka till jobbet och ringde själv upp Charlotte Göteborg i bilen. De hade hållit mitt plagg och jag kunde betala via telefon *nöjd*. Hade ledningsgrupp och när jag klev ut därifrån hade jag fått sms från Maria som hittat varsin Fonda åt oss *lycka*. Tänk att tre bra Molly-saker inföll idag :).

Tack snälla Maria för allt bök och krångel och tid du tagit dig! Det värmer oerhört!!!!!

Två har betalat sina auktioner, hoppas de andra tre gör det imorgon! Nu har vi precis ätit och
P-O har klivit upp på Crosstrainern, meningen är att jag skall göra det sedan *hoppas jag orkar*.


Efterlängtat paket :)
Det fina innehållet :)



Idag stod besöksräknaren på PRECIS 55 000. Helt otroligt, både att jag haft så många unika besökare och att jag var inloggad precis just då, var tvungen att spara bilden.
Tack alla ni som besöker min blogg!!!!








Underbara nyheter från Swedish Hasbeens. Hoppas på att åtminstone något par av dessa underbar skor hamnar i min skogarderob till sommaren!
Har du haft en bra dag?
Helénakramar


7 kommentarer:

  1. Vilken superbra Molly-dag du har haft :)....Äntligen kom koftan fram :)....HAr ju varit i Sverige ett tag så det var väl på diden ;)....

    Ha en go måndagskväll....

    Kram MiA

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att du äntligen fick ditt efterlängtade paket, ibland undrar man vad de varit med om på vägen.
    Då man läser dina inlägg om vad du gjort på dagen verkar det som du har sån otrolig disciplin och koll på allt, man blir nästan lite stressad samtidigt som jag vet att det är så att vara förälder och att det är så mycket att tänka på jämt. Blir så imponerad av att du så i detalj kan redogöra för det bara.:-)
    Hoppas du hittar Fonda i pink någon annanstans, den är verkligen ljuvlig i färgen!!
    Kram fina du!!
    Ina

    SvaraRadera
  3. Mia: Ja, visst :)
    Ina: Den är hittad av Maria, jag får den till helgen :). Tack för komplimang!!

    SvaraRadera
  4. Bilder, bilder :-)

    TAbby

    SvaraRadera
  5. Härligt att du har fått tag i dom plaggen du har längtat efter! :)

    Idag blev det en wrap för mig också, hade inte tänkt det från början... men jag åkte dit! Dom är ju så fina! :)

    SvaraRadera
  6. Tack själv för att jag får läsa din fina blogg!
    Kram Carolina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails