Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Fonda dress anländer idag :)

Åh vad roligt att jag fick lite gensvar igår, det behövde jag ;). Påfyllning är alltid bra! Jag vet själv hur deppig eller ledsen jag kan känna mig och så säger någon ett vänligt ord och allt bara vänder! Jag försöker att uppmärksamma pedagoger och föräldrar på jobbet, fråga om de är nyklippta, har ny tröja eller bara önska "ha en bra dag". För mig betyder det mycket och då inbillar jag mig i alla fall att andra människor uppskattar enkel välmening också. Hur känner du?

Jag har bara en kort stund med er nu på morgonen, vi skall snart ta bilen till förskolan. Jag har haft en bra morgon. Valde att träna mitt pass nu på morgonen istället och det är skönt att känna att i kväll när jag kommer hem är det bara att börja fredagsmysa :). Idag skall jag dessutom få träffa snälla Maria från Stockholm, hon har med sig min Fonda dress *nyfiken*.

Igår kväll var P-O borta rätt länge, men som tur var röstade folk NEJ och det blev inte som styrelsen ville (det skulle kosta alla hushåll minst 90 000 kronor + uppgrävning av trädgården, huvaligen, P-O som ägnat fyra somrar åt den). Jag betalade Maria och lade ut de där tre sista plaggen på Tradera, konstigt nog syns inte bilderna, det är bara små kryss. Irriterande. Tur att det bara är tre plagg, vet inte om det är någon bugg i systemet för jag har aldrig varit med om det förut!

Dagens outfit:
Alpaca mix long cardigan i powder (storlek 0)
Indy dress i chocolate (storlek 0)
Spoiler underdress i powder (storlek 1)
Grovstickade strumpbyxor H&M
Jacquard longsocks i pink





Barnen leker med tågbanan. Alla tre har överdelar från PO.P, Li har tights från me&i, Luca velourisar från Katvig och Leon velourisar från Småfolk.
Ha en bra fredag!!!!
Helénakramar






9 kommentarer:

  1. Härlig start på fredagen med ett träningspass....
    Indy Dress är såååå fin...Har du sett nån shop som har kvar den?
    Stl 8 i England vad motsvarar det i Sverige?

    HA EN GO FREDAG DU MED!

    Kram MiA

    SvaraRadera
  2. Vill bara önska dig och din familj en TREVLIG HELG!!!
    Jag läser dig blogg VARJE dag eftersom den ger så mycket.... Vad du är duktig som tränar....

    Kram Madde

    SvaraRadera
  3. Hej Helena!
    Ja, ett glatt ord eller en komplimang gör att man känner sig sedd och bekräftad. JAg tror att det är jätteviktigt. Om man ler får man ofta ett leende tillbaka. Alla behöver uppmärksamhet för att må bra.
    JAg är en ickebloggare som läser din och några andra mollybloggare dagligen. Min egentid på kvällen är att gå in och se om det finns något nytt inlägg för att läsa om hur din dag varit. JAg tycker att det är trevligt att du skriver personligt och att du vågar skriva om känslor, det är det som gör inläggen intressanta att läsa. Ibland känner jag lika och hller med och ibland har jag en helt annan erfarenhet. När man hängt här ett tag så känns det som om Du vore någon som jag känner trots att jag bara sett dig på bild och läst din blogg, konstigt. Hur som helst, ha en bra dag och en trevlig helg från en som också älskar Smultrongården.
    Maria

    SvaraRadera
  4. Hej hallooo jag finns alltid här kollar din blogg stadigt men lovar ska bara säga hallo så du vet!!

    Du är jättefin idag och nyfiken på din fonda ser mysig ut!!! Wrapen med my good vilken skapelse ursnygg och träskorna ojojo...super!!! H
    Ha en bra helg själv ska jag jobba suck...fått ont i ryggen efter all snöskottnig igår typ x flertalet gånger såå nu är det ajaja...!!! Ska ladda ida och så köra på!!!!
    Ha en bra helg och vi hörs då hihi...du måste lägga ut lite bilder på dina nya fina outfits som anländer!!!
    Håller med ovanstående känns som man känner dig för du är så öppen och mysig fast jag bara sett dig på kort vi bor i grannstäderna iaf lite halvgrannar med några mil imellan!!!
    kramar Tina

    SvaraRadera
  5. Tjoho, min fonda dress anländer förhoppningsvis också idag. En bra fredag med andra ord.
    Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  6. En del har nog svårt att själva ge...och blir lite generade när de får uppskattning, men absolut något alla blir glada för!! Såg på Me&I´s sida att det skulle komma en kollektion med lite tuffare kläder för större barn...Sa din säljare något om när det skulle bli??
    Ha en skön helg! *kram*

    SvaraRadera
  7. MIa: 8 motsvarar 0
    Innerjoin: Nej, hon visste nog inte riktigt, emn om tre veckor kanske *tänker*

    Tacka alla ni som skrivit så snällt!!!!! *kram*

    SvaraRadera
  8. Vad härlig koftan såg ut till Indyn.

    Tabby

    SvaraRadera
  9. Så snygg du är i din klänning!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails