Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Fjärilar...

Hej vännen :)
Har Du haft en bra dag? Min har rusat på i 180. Först friskvård (balsam för själen). Sedan pulkabacken med 24 sexåringar. Vi fikade och hade jättetrevligt. Barnen åkte och lekte. Min kollega och jag hann tom byta några ord, jag tycker om min närmaste arbetskamrat, tänk vad viktigt det är att jobba med någon som man tycker om! Det är verkligen inte skoj att arbeta med människor som man inte kommer så bra överens med.
Tillbaka till jobbet, rastvärd och sedan lunch! Egen rast, åkte hem, ingen post idag heller (och inget mailsvar heller *sur*). Tog rätt på tvätt.
Ledningsgrupp, ett härligt gäng. Det kan gå riktigt hett till likaväl som vi kan skratta så tårarna rinner :). Vi har bestämt ett nytt datum för att gå ut, blir den 11 februari, på "rätt vecka".
Hämtade barnen och tydligen hade William gjort upp med Karl om att leka, skjutsade dit honom och sedan skjutsar de tillbaka honom *snällt*. Hem och P-O hade dukat, lasagne i ugnen och matlåda med chilikassler i micron. Jag slängde in en veggie pizza i micron. Ibland är det skönt att slippa laga, bara äta snabbmat. I med tvätt, amma, duka av och sedan upp på crosstrainern. Jag börjar faktiskt känna ett litet sug efter att träna, när jag står där så tycker jag det är superseeegt, ändå kan jag se fram emot att ha det gjort!
Kikar på lite fina saker på hemsidan. Kjolen längst ner är väldigt rar och jeansjackan är häftig. Fjärilarna är inte min stil, men jag tror att det är ett sånt plagg jag kommer omvärdera när jag ser den på andra.
Nu skall jag plocka lite!
Tjing!
#114 Butterfly cardigan lilac

#242 Dudette long tank

#191 Happy Monday skirt


#585 Embroidered Bikette jacket




4 kommentarer:

  1. Jeansjackan är superfin!! Har du sett något pris på den??

    Kram MiA

    SvaraRadera
  2. Jag fattar inte hur jag ska få ihop det med allt jag vill ha fr våren o sommarens grejor.
    Har bestämt mig med wrapen(som jag def ska köpa), det blir en Dark Cherry! SÅ snygg! kramis

    SvaraRadera
  3. Happy mondays skirt gillar jag mer o mer... :)
    Haft en lugn dag o kurrerat min huvudvärk idag jag.

    Kram på dig

    SvaraRadera
  4. Mia: Den utan brodyr tror jag kostar 2700 på Smultrongården...

    Eva-Lena: Bra val :)

    Tina: Ja visst är den rar!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails