Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

2010: Ett nytt år, ett nytt Decennium

God morgon och välkommen till decenniumets första Skrutteruttan goes Odd Molly-inlägg :)

Hade DU ett trevligt Nyårsfirande igår?

Vårt var lyckat, men jag var så in i bängen trött. Vid halv nio gick jag och lade mig bredvid en sovande Li och sövde Luca, slumrade till ett par gånger, jag behövde nog det för att orka resten av kvällen. Småpojkarna åt bra men Li vägrade, ibland får hon en låsning som är svår att bryta, eftersom hon fortfarande inte är helt hundra ville jag inte ta en dust med henne. Hon var dessutom mycket trött, slocknade i soffan och Leon strax efter. De stora tyckte maten var god och åt bra. William var trött och somnade han med, men jag väckte honom strax före tolvslaget. Emma och Tilde lekte hela kvällen och satt även med oss en stund. Vi tittade på kort på datorn från när vi gifte oss och när tvillingarna var små *söta*.

Vi hade med oss småpajer till förrätt (till mig och barnen), de hade gjort snittar med räkor (och en med guacemole till mig *snällt*). Till huvudrätt var det två typer av "festlig tacolåda" med massor av gojs i. Jag hade med mig vegetarisk moussaka. Vi hade med oss baguetter (har man bröd är man alltid i hamn tycker jag). Till efterrätt hade vi med oss två Almondytårtor och glass. Sedan hade vi med chips och cashewnötter. Det är smidigt när man hjälps åt med matlagningen (för min del handlade det förstås bara om att köpa färdigt). Vi drack vin till maten, jag drack två glas, där går min absoluta översta gräns när jag ammar. Brukar ta ett glas annars.

Efter tolvslaget skulle vi försöka pallra oss hem. Jag tog Luca med mig i vagnen och alla saker (Luca som då hade vaknat igen. Han var för övrigt på ett strålande humör, busade, charmade, skrattade). P-O och Henrik lindade in tvillingarna i varsin filt och bar över dem till oss. William och Tilde var ute med grannen och tittade på fyrverkerierna.

Natten har varit rörig, trång och bökig, jag har bytt säng flera gånger och ändå haft små följeslagare med mig. Vi vaknande dock vid halv åtta och det är lyx!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja, då var det 2010, ett nytt år, ett nytt decennium, spännande! Det första jag ser fram emot är förstås kollektionssläppet i mitten av januari! Det skall bli väldigt spännande att se vad som kommer i första svängen. Jag önskar att jag vore någon av de lyckligt lottade som får lite förhandsinformation :). Å andra sidan är det bara att stå ut i ett par veckor till, eller hur!


Glömde ju skriva igår om strumporna! Jag har haft Knee length socks i grey på önskelistan ett tag. Ett par strumpor som först gick mig förbi eftersom ett fåtal butiker tagit in dem och det inte finns några produktbilder på dem. Sedan såg jag dem på fina Ina, på Nathalie och på någon annan (minnet är kort...).

När jag kom på att de skulle passa till rätt mycket så var de slut på Ajabajakids...Jag har haft span på dem på en annan butik, men 800 kronor + frakt känns saftigt och jag hade inget annat "ville-ha" från den butiken. Tänkte "snåla" och chansa på rea. Började sedan höra i Mollytråden på Familjeliv att en del köpt strumpor i olika färger i fysiska butiker på rean och då blir man ju inte direkt mer sugen på att betala fullpris.

I förrgår kväll skrev Sara Mia i tråden att hon hade beställt två par strumpor, men när hon packade upp var det ena paret grå istället för blå. Vad skulle hon då göra med de grå eftersom hon redan var ägare till ett par? Jag inboxade henne på stört och skrev att jag vill köpa hennes om hon hade dem kvar.

Igår förde jag över pengar på hennes konto, har jag tur har jag dem hos mig på måndag! De kommer att passa utmärkt till min Amerind dress, till Everywear dress, till min 4 continent x-stich! Tack Sara Mia för trevligt samarbete!


Dagens småttingar (de stora sover fortfarande). Alla tre har kläder från me&i!


Leker med Brio-järnvägen!
Dagens outfit:
Alchemistry s/s rouge i storlek 1
Grått baslinne från Gina Tricot
Grå jeansleggings från Vero Moda
Sleevewarmers i almost black (premiär som benvärmare)





Härmade Bina och valde att fläta snörena med råkant, innan var det ett enda "rul". Det tog en stund, men det var det värt! Tack för tips rara du!
NU sitter jag här med en välförtjänt paus, ibland sviker orken en...det känns som att jag aldrig kommer i mål. Jag är lite fånig så där, men jag kan bara njuta ordentligt om "allt" annat är klart när jag bloggar. Jag vill att det skall vara ordning, barnen färdiga (och jag med för den delen eftersom jag förstås vill vara klädd för att kunna ge er dagens outfit). Det skall vara tvättat och plockat, bäddat och fixat. Idag bara tillkom saker hela tiden, men å andra sidan har jag haft en väldigt lugn bloggstund nu *nice*.
På förmiddagen idag kommer min pappa och Berith och hälsar på, det skall bli trevligt!!!
Ha en bra dag, årets allra första dag!
Helénakramar









10 kommentarer:

  1. Fint! Jätte bra att fläta banden.
    Hoppas du får en fin dag.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Men vilka söta barn du har!

    Din Amerind är hur snygg som helst. Ibland vill jag byta min chocolate till den i blått men helst skulle jag vilja ha 3 amerinder - en i varje färg. Det är en underbar klänning och sitter så fint på dig!

    Gott Nytt ÅR på dig!KRAMIS

    SvaraRadera
  3. Gott nytt år!
    Du undrade priset på Lotta Lotta jacket??
    På Fitts&Company har den kommit in.....426 dollar, vilket blir 3195 kr!! Hyfsat ändå, trodde ju nästan närmare 5000:)

    Ha en bra dag!!

    SvaraRadera
  4. Ps. Fonda dress ligger på 206 dollar=1545 kr!

    SvaraRadera
  5. Filippa : Jag letar och letar, hittar fonda dress men inte jackan..visar de fler plagg? Vill du länka?

    Eva-Lena: Tack :)Ja, klänningarna är verkligen fina!

    Tina: Tack:)

    SvaraRadera
  6. Grattis till de grå Knee lenght!!:-) Ibland ska man ha tur och är man lite om sig och kring så så har man det.
    Låter som ni hade en bra nyårsafton trots att du var lite trött men vem är inte det då man är småbarnsmamma!?;-) Vi lämnade festen vid halv elva, då var Love i upplösningstillstånd medan Hannes var mer zombilik...;-) Vi välkomnade det nya året i vår egen soffa, kikade ut genom vardagsrumsfönsterna på fyrverkerierna över samhället, ganska mysigt trots att det var syns att vi fick lämna festen i förtid men som sagt är man småbarnsförälder så är man.
    Gott nytt söta du!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  7. Absolut, det är lite skumt på deras sida! Alla varor finns inte med om man söker, men Om du lägger en vara i varukorgen där, så fortsätter du shoppa liksom, du scrollar neråt bara och DÅ tittar många varor fram som inte ligger där i vanliga Odd Molly kategorierna.
    Så hittade jag en tenfold knit i bomull för ett tag sen. Jätteskumt att alla saker inte finns "framme"

    Hoppas du förstod vad jag mena, lycka till, hojta till om du fortfarande inte ser dem. Japp det fanns grandma coat också, 1950kr tex.
    Lycka till:)

    SvaraRadera
  8. http://www.fittsandcompany.com/shopping/pgm-more_information.php?id=681&customernumber=&#MOREINFO

    länken till jackan....jeanskjolen med volang, ca 1400kr såg jag!

    SvaraRadera
  9. Filippa: Tack, jag hittade en del på min vill ha lista, men inte nymphdress eller under-plaggen...De kanske håller på och uppdaterar sidan nu...det finns ju en flik som heter spring men den innehåller en "gammal" kjol...

    Ina: Tack! Ja, så kan det vara med barn...
    Kramis

    SvaraRadera
  10. God fortsättning till dig och familjen!

    Måste säga att du gjort bloggen jätte fin.
    Hur kul som helst med din Mollynostalgi! Ännu roligare att ditt första plagg är inhandlat hos oss:)))
    Hej och kram! Eva

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails