Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

En sådan dag...

...inte riktigt det jag önskar mig av en söndag, men åtminstone ångestfri, alltid något! Thomas kom redan halv elva och sedan har han och P-O hållit på i källaren nästan hela dagen. Jag har kommit ner, svarat på frågor och sedan fortsatt med "mitt". Den första ritningen P-O gjorde är helt omkastad nu, men det här blir säkerligen också bra. De har planerat, reviderat, planerat om, förkastat och haft sig.

Fick ett tips om att Tradera skall förändra sitt provisionssystem och beslöt mig för att lägga ut det jag har hemma redan idag. Har skrivit i auktionerna att det går bra att betala vid barnbidrag. Tvättade två plagg som jag upptäckte fläckar på och fick bort dem, bra! De andra auktionerna som gick ut idag gick ganska bra, men ännu har ingen betalat (knepigt!).

När vi hade ätit lunch och jag lagt ut tre plagg tog jag med mig Li till min mormor. Stannade bara en kortis. Mest för att säga hej. Köpte frimärken till auktionerna på vägen hem. Kom hem och tog rätt på disk, plockade, Micke och William kom förbi för att hämta Williams bärbara dator.

När de hade åka tog jag mitt söndagspass på crosstrainern. Den här veckan har jag tränat alla dagar, det känner jag mig riktigt stolt för! Lade ut de andra två auktionerna och fixade sedan middag, tacos. Ludde och Lovisa har varit hos sin mamma men kom över och åt, Thomas med!

Jag avskyr att reklamera, men faktiskt tog jag mig i kragen nu. Två av Gangstar-plaggen hade gått sönder, hittade reklamationslapp och kvitto när jag gick igenom min pärm. Fyllde i dem och ringde säljaren, fick en kod av henne och har nu paketerat kläderna. Sedan blev det en klänning från me&i som tappat massor av färg, trist! Känns superskönt att ha tagit tag i både tradera och reklamationer. Imorgon skall jag byta ut kläderna på förskolan, får se när jag orkar lägga ut dem...

Idag skulle rara Maria kolla efter Fonda dress i pink åt mig på Odd Molly-butiken, men sedan kom hon på att de har söndagsstängt. Jag har under dagen även hållit koll på Deepfling som tar in klänningen i pink. Än så länge finns bara den blå och svarta till försäljning *knepigt*. Kanske är det natt i USA nu? Orkar inte ens tänka ut åt vilket håll timmarna ökar/minskar. Helt slut i bollen efter den här dagen.

Imorgon är det mycket att invänta/fixa med:
  • Hör de av sig från Charlotte och blir det något plagg skickat? Och hur betalar jag?
  • Hör de av sig från BlueLawn efter mitt andra mail?
  • Hittar Maria en Fonda dress till mig?
  • Betalar köparna på Tradera?
  • Posta två reklamationer
  • Ev posta tradera-paket

Vill ha vill ha vill ha :)
Trevlig söndagkväll på dig!

7 kommentarer:

  1. Halloj, såg du att den rosa fondan är helt borta på deepfling nu..inte ens "coming soon"

    SvaraRadera
  2. Hej! Är en trogen läsare av din blogg, men har aldrig kommenterat förr. En liten ot fråga, vars har ni köpt er crosstrainer, och minns du vad den kostade? Såg rejäl ut, och blev peppad av dig att ta tag i träningen :o) / Frida

    SvaraRadera
  3. Maria:Såg det, trist!!

    Frida: Maken som aldrig unnar sig något köpte den i Tyskland för drygt 11 000, i sverige kostar den runt 16...

    SvaraRadera
  4. På vilket sätt ska provisionen ändras på Tradera?

    Tabby

    SvaraRadera
  5. Undrar också över provisionen? Är den till det sämre så kanske det är den spark i baken jag behöver för att lägga ut lite nu:-)

    SvaraRadera
  6. Hej! Jag gissar att Fondan ar slut pa DeepFling, forrutom da i blatt (den enda som fortfarande kan ses pa deras site). Jag har sjalv forbestallt en i almost black fran DeepFling och den skall skickas imorgon. Hoppas att du far en fran OM-butiken i Stockholm. Jag lovar skriva till dig om jag skulle se den pa nagon webshop.
    Kram!
    P.S. Kalifornien ligger 9 timmar efter Sverige.

    SvaraRadera
  7. Angående Tradera: Jag kan inte det gamla systemet i huvudet, emn tydligen skall det löna sig att sälja saker som går för mer pengar, mindre avgift om man lägger ut för 1 krona, högre procentsats som Tradera tar för avsluatde köp upp till 200 och sedan i fallande skala...Högre avgift vid osåld tror jag det var också...

    Lena: Tack, vad du är rar!!!

    Kramar

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails