Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Rååååååsa :)

Jag har alltid varit svag för rosa. Gissa om jag blev glad när den färgen "slog igenom" i början av 2000-talet. Innan dess fanns det nästan inga rosa plagg till vuxna att uppbringa överhuvudtaget. Jag kommer ihåg när jag började köpa lite rosa toppar, någon rosa kofta och Micke höll på att få skrämselhicka.

Nu finns det nästan alltid rosa plagg att få tag i så ingen lyfter på ögonbrynen längre. Har du någon annan erfarenhet? Däremot har jag aldrig varit speciellt svag för cerise, även om jag haft den färgen också. Dagens fonda är väldigt rosa, blev glad av färgen så fort jag såg den på Ina och Susanne. Annars är babypink min absoluta favorit när det kommer till rosa nyanser. Jag är agare till både en rosa mobil och en rosa kamera :).

Jag är så himla glad att jag beslöt mig för att införskaffa detta plagg! Jag tänker absolut bära den på jobbet! Jag har ju ett jobb där jag inte är tvingad att bära dräkt eller blus. Jag kan verkligen komma i en fin Indy ena dagen, en Fonda en annan och jeans och topp en tredje. Jag trodde att det skulle vara lite "mysklädesvarning" på den, men med "rätt" tillbehör tycker jag absolut att den fungerar utanför hemmet!

Kvällen igår avslutades bra, vilken himla tur! Jag behövde det, men framförallt P-O som haft en tung vecka! Han var ovanligt nog lite svårflirtad, men med rätt approach från hustrun smälte han också ;). Vi tittade en stund på tv och jag somnade nöjd och glad!

I morse vaknade vi halvåtta! Helt otroligt! Det var skönt men jag kände mig lite ledbruten och kom inte igång på en gång. Satt en stund vid datorn innan jag orkade ta tag i några rutiner alls. Pojkarna är klädda nu, alla utom Tilde har ätit frukost. Jag har tagit rätt på tvätt och satt på en disk. Skall bädda deras säng snart men just nu sitter fyra av mina fem barn i sängen och ser på Scooby Doo, Luca leker bredvid mig med några "gubbar".

Idag har vi inga planer direkt...kanske Marieberg...P-O vill titta om delarna till toaletten kommit (är det inte sanslöst att en toalett säljs i fyra delar och att det bara finns en hemma när man skall köpa? Är det många som bara köper stålställningen? Eller bara tanken? Jag menar, en toalett är ju inte såå dyr, köper man inte en helt ny om den går sönder? Uppenbarligen inte....). Lördagsgodis står på schemat också *wieeee*. Jag älskar godis!

Dagens outfit:
Fonda dress i pink (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jeansleggings från Gina TRicot
Knee length socks i dark pink
Stövlar från Vagabond




Humanityband i Midnight plum (äger inget svart, än!)



Ha en skön lördag!!!!
Kramis




16 kommentarer:

  1. Superfin. En färg som verkligen gör en glad. stark och lugn samtidigt. Är också en fan av rosa från laptop till servetter. Använder min gamla velour på jobbet i massor. Det är inget plagg att bara ha hemma!!
    Ha en bra dag.

    SvaraRadera
  2. gud vad fin, passar dig perfekt! Underbar kombo med strumporna!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Kanoners>! Ja visst är den underbar!
    Just den kombon med strumporna har jag också, se bilden i min profil=)!!

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Hej! Jag upptäckte igår att det råder lite rosa feber i min garderob. Och jag som inte trodde att jag gillade rosa :o) Som det kan bli :o)
    Jag är nog den enda som inte har en fonda... ännu i alla fall... den rosa är kanonfin. En färg man blir glad av.
    ha en bra slappedag! Godis - gott! Kram!

    SvaraRadera
  5. Tack tjejer :)

    Filippa: Ja visst är det snyggt :)

    SvaraRadera
  6. Superfin!!!!!!
    Igår var jag påväg att klicka hem en men hejdade mig i sista stund......

    Ha en go lördag...

    Kram MiA

    SvaraRadera
  7. Å vad snyggt!! Blir ju jättesugen på en rosa Fonda jag med nu, har en i almost black som jag bara älskar. Du har matchat så bra tycker jag!

    SvaraRadera
  8. Supermysig klänning!

    SvaraRadera
  9. Åh den är ljuuuuvlig på dig Helena, såå fin och visst är det härligt med rosa!!! Vi verkar rörande eniga om den rosa färgen, älskar babyrosa och har gjort sedan jag var liten. Jag håller med dig om att det inte är så mycket mysvarning med denna och jag tycker också den känns gångbar vid många tillfällen och precis som du skriver så kan man ju dressa upp eller ner den. Så fint med de rosa strumporna till, var någon annan som skrev att de matchat med de också, det är nog inte riktigt samma färg va!? Men det spelar ju ingen roll då man bryter av med tights emellan... Blir alltid så inspirerad av dina bilder och vill ha samma kläder som du så idag kanske det blir Fonda med rosa stumpor till...;-)
    Kram från härmapan Ina!!:-)
    Ps, du är gudomligt vacker i Chrysalis, oj vilken sidendröm verkligen!! Älskar allt med den färgen, tyget och modellen och du är sååå fin i den!!

    SvaraRadera
  10. MiA, JO, Immix, Ina: Tack för alla värmande ord!!!

    Ina: Snarlik i färgen skulle jag vilja påstå, men som du säger, man har ju något emellan :) Roligt att jag kan inspirera dig, Du har och är min största Molly-inspiratör :)

    *kramar*

    SvaraRadera
  11. Ah sa fin den blev pa dig!!! Perfekt farg och passform och strumporna som pricken over i:t! Grattis!
    Kram!

    SvaraRadera
  12. Skönt att PO fick sig lite fett på staken. Det är aldrig fel.

    SvaraRadera
  13. Lena: Tack

    Josefina: Precis, aldrig fel!!!! ;)

    SvaraRadera
  14. Jisses vad den va snygg passar dig verkligen och absolut en sådan skulle jag verkligen vilja ha....men är väl slut!!!! Kanonoutfit!!!
    Hihi..kul med lite vuxen lek man mår ju sååå himmla bra och känslorna på topp hihi!!!!

    Kramar Tina

    SvaraRadera
  15. Underbar kombo!!! Du är såå fin.

    Kram

    SvaraRadera
  16. Haha, du är rolig du!
    Och superfin;-)
    Jag har inte bara en sån nu utan två!
    Beställde från två olika ställen för jag blev så osäker om jag skulle få den så en har fått åka ut på Tradera och det ska väl inte vara svårt att få den såld hoppas jag...
    Ja, dessa barn...Men nu har vi köpt en ny säng till Melle, en på mio som är i fullstorlek och stora lådor under den..
    Den var inte så hög för jag är orolig att han ramlar ur den...så nu ska vi försöka få Tilda att gå in till honom om hon vaknar för ingen av dem vill sova själva så då kan de lika gärna sova hos varandra om det går;-)
    Ha en härlig fortsatt lördag, kram Mia

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails