Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Plum?

God morgon :)

Sista dagen på "jullovet" för barnens del idag, de har varit lediga sedan dagen före julafton, men nu är det verkligen dags för rutiner, förskola, skola och fritids igen! Vi har inga planer idag mer än att jag behöver veckohandla, jag tror P-O skall fixa det sista med familjens server idag eftersom hårddisken kom igår. P-O har ockå börjat köpa delar till den dator han skall bygga till tvillingarna. De skall få det i 4 årspresent, de börjar bli väldigt intresserade av våra datorer, tittar på roliga klipp på nätet som t ex bebisar som sjunger/dansar/skrattar och olika filmklipp. Leon har börjat behärska datormusen, men Li har inte riktigt fattat galoppen än.

Igår...var ju förstås på Smultrongården, vi som är medlemmar i Mollyklubben var inbjudna till förhandsrea, läs mer om Mollyklubben här. Jag hade ju planer på att stanna längre, det bjöds på kaffe (tror jag) och godis, men nu blev det som det blev...Det var halva priset på höstens och vinterns kollektion. Imorgon startar rean för övriga (stängt idag). Det finns fortfarande en del att fynda så tveka inte att ringa imorgon för snabb service. Mer info hittar du här. Idag har jag på mig min nya kläder :).

Det var verkligen jättemysigt att ha Camilla här, vi var jättetighta under vår mammaledighet. Vi har lyckats få barn "vartannat" år men våra yngsta är födda samma år, 2007. Barnen leker bra tillsammans! Vi fikade, pratade och de stora var ute en sväng. När P-O kom hem gjorde jag varma mackor.

Ringde sedan sjukvårdsupplysningen, Li har fått munsår (hon har varit extremt torr om läpparna och VÄGRAR använda cerat). Jag fick tips om att badda med alsollösning och sedan smörja med Microcid. P-O for iväg snabbt som ögat till Apoteket och köpte det samt hämtade ut sitt paket.

Jag klev upp på Crosstrainern! Värdelöst att träna när man är ensam med barnen, Tilde tjatade konstant vid min sida, ville ha hjälp med uppgraderingar på datorn, tvillingarna blev osams. Jag kunde dock stanna kvar och när P-O kom hem fick han hjälpa mig med barnen. Jag tränade i 44 minuter, brände 240 kcal och förflyttade mig 6 km *nöjd*.

Tog en snabbdusch och sedan sövde vi tvillingarna. Luca var för pigg, han fick vara uppe en timme till med de stora. Jag satt en stund vid datorn. P-O och jag försökte kommunicera och reda ut en del. P-O somnade före mig, jag poppade popcorn och hade Helénatid framför en film, det var rätt skönt. Jag har ju lite svårt för att vara ensam, men jag övar mig på att stå ut med mig själv som enda sällskap. Att inte alltid vara så beroende att ha folk omkring mig.

Morgonen har sett ut som i stort varenda morgon gör här i Kämpe-hemmet...tvätt, bäddning, disk, påklädning, dusch (Blir inte ni förjordat trötta på alla måsten ibland?)

Tilde har önskat dillmos med fiskpinnar idag, varför inte? Vad skall Du äta för gott?

Dagens outfit:
Glazing l/s check top dark blue (storlek 0)
Spoiler underdress dark blue (storlek 1)
Jeansleggings från Vila
Jacquard longsocks i dark blue








Åh vad jag älskar dessa strumpor, nu har jag fyra olika par!

Skogshuggarbrud ;)

Nya Humanitybandet, jag tror färgen heter Plum efter tips!
Camilla sade "lila" på en gång, hennes son svart. Jag tror att det skftar mot vilken färg man har på kläderna.
Ha det gott!
Helénakramar





15 kommentarer:

  1. God Morgon!!!

    Här blir det Plankstek dag samt smörgåstårta.... Så det är bara gott idag =))
    Vad skönt det lät med egen tid...
    Våran stora dotter(20)åker tillbaka till skolan idag efter lite julledighet så hon satt inne hos oss i sängen tills efter 2 så idag är man seeeeg...
    Så det känns lite tungt idag.....
    Ha en underbar dag!!!

    Kram Madde

    SvaraRadera
  2. Färgen på armbandet heter "Midnight" det var första färgen som jag själv köpte på mina armband. Den passar till väldigt många olika färger.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  3. Vad fin du blev i ditt köp! Blir ännu mer sugen på en nu!Fanns det mycket kvar? Antar att du inte tittar efter dom större storlekarna. Jag drar 3:or oh 4:or...Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Madde: Åh, det lät gott du!

    Livet i byn: Aha, då vet jag :)

    Linda G: Hmmm, jag kikar inte riktigt efter de storlekarna...men min blus var den sista som jag såg...det fanns en del i velvet (chalk och almost black), lite koftor, rätt mycket blusar...strumpor, några kjolar (Indy (kat?) skirt i blått i 3)

    SvaraRadera
  5. fina du! Rea är så lockande... :)

    Kram

    SvaraRadera
  6. det var snyggt det mörklila bandet! Läckert..
    Aaah, smultrongården, ringde faktiskt dit igåt och fick tag på de sista paret mörkblå longsocks! :)
    Har både hållt i dem i butik på 30% och kunde beställt fr missgreta på 30% när de fanns men tänkte-nääää onödigt me fler par.
    Suck, så får man en snilleblixt en dag o SKA ha ett par...så igår fick jag tag på dem till 25% ...inte illa heller:)
    Mycket trevila på smultrongården var de iaf!!

    Så de ska ha 50% imorn?? Men enl hemsidan finns inte så mycket kvar va??

    SvaraRadera
  7. Fin är du i dina nya mollysar!
    Är sugen på Jacquard long socks så jag får väl slänga mej på telefonen i morgon bittti :)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Filippa, Affi: Hon hämtade mina jacquard från "huset", uppe bland mollysarna fanns det inga, men jag såg inga Lovely knit där uppe och en av mina väninnor kom hem med en, så det kanske finns mer som jag inte såg...Det finns en del "gammalt" kvar som inte syns på hemsidan...

    SvaraRadera
  9. såg du någon jacka i 3 eller 4 månne ?
    liveloten i samma stl ??

    SvaraRadera
  10. s*tina: Jag vet inte tyvärr, jackor fanns det kvar men jag kollade inte storlekarna, inte livealot heller *ledsen*

    SvaraRadera
  11. s*tina- jag hade kontakt med smultrongården ang jacka i mellandagarna, och den röda nylon hooded parka fanns då i alla storlekar....

    SvaraRadera
  12. Tack Filippa ochSkrutteruttan !
    Någon som vet när de öppnar i morgon ?
    Jag söker Livealot i stl 2 eller 3 och inte som jag skrev ovan...någon som vet hur prakan är i stl, tyvker den långa modellen som många köpte var stor i stl (kommer ej ihåg namnet nu)
    mvh s*tina

    SvaraRadera
  13. förlåt för alla stavfelen ovan, har migrän idag :-(
    s*tina

    SvaraRadera
  14. ÅH vad fin du är i dina nya inköp och humanityt wow supersupersnygg vill jag ha måsta få tag i ett har ett i mörk cerist men gillar inte det rikigt vill ha mörkt hihi...
    Själv jobbade jag på morgonen så ej fått ätit nåt än får bli nåt gott till mellis!!

    Ha en bra dag

    kramar Tina

    SvaraRadera
  15. s*tina: De börjar svara i telefon klockan 08:00, butiken öppnar 10:00...läste i Evas blogg!!!

    Tina: tack sötis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails