Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Leverans...

.....men icke av denna :(



... var har den tagit vägen? Beställde den 26 december. Idag fick jag ett mail från google-checkout "Vad tycker du om din beställning från Blue-lawn?". Hmm, jag valde att inte besvara den, har liksom inte fått varan än. Klickade på beställningsinfo och såg att den var skickad den 29 december. Hur lång tid skall det ta?


Humanitybanden som jag beställde för en vecka sedan från USA damp däremot ner i brevlådan idag. Knepigt det där... Imorgon blir det premiär för ett av banden tänkte jag!



Känner mig rätt mör nu, dagen har varit intensiv och trevlig. Luca sov toksent på eftermiddagen så honom har vi väl upp till minst tio i kväll *suck*.


Vi åt tidig lunch, gjorde toast till mig och barnen. Sedan gick vi till bilen, åkte förbi återvinningen med massor av skräp. Hade gott om tid, åkte förbi Willy´s, barnen väntade i bilen och jag snabbhandlade, lite till Tildes fest på fredag, hårfärg till mig och lite smått. Ut till bilen, barnen var glada, skojade och skrattade. Tur det!
Åkte till Karolinas jobb, hämtade henne och sedan småflickorna, stuva in fler bilbarnstolar och barnen. Till Ica och köpa med lunch till henne. Hem till Lundby, in med ungar, mat, packning. Fram med fika, ett underbart bröd som Karolina köpte med, kladdkakan, mina tre åt som bara den :). Vi har pratat och pratat, skrattat och haft jättetrevligt. Micke kom förbi med William och Tilde, stannade en stund så jag fick pussa på barnen *mys*. Micke tog en kopp kaffe. Tilde provade skridskorna, de passade!


Barnen lekte, jag fixade middag till barnen. P-O åt när han kom hem. Karolina blev hämtad av sin sambo nyss och jag äter av det goda brödet och varvar ner med er.
Vad har du gjort idag?
Helénakramar


6 kommentarer:

  1. Låter som en bra dag iallafall. Gott med kladdkaka (fast det ingår inte i mitt nya liv ;-) ).
    Idag har jag jobbat, haft möte hela fm, lunchat med maken här hemma och varit till tandläkaren. Nu är det lugnt.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Usch vad surt det är att vänta ! Jag beställde från England på Juldagen och fick mitt paket i Måndags !! men som du så hade jag beställt armbanden från Usa förra veckan och fick mina idag...konstigt det där med leveranstider...
    Ha en fin kväll!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Låter som en fin dag. Hoppas den snart kommer din kofta. Är jätte sugen själv på dessa armband nu, pga av dig. :)
    De är så fina på dig!

    Själv har jag äntligen gått igenom Oms sida av kläder och gjort en liten lista. fniss, detta kommer bli en dyr vår o sommar.

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Tjejer: Tack! Nu har jag veckohandlat och skall söva barn...Kramis

    SvaraRadera
  5. Ingen leverans här heller o jag väntade på två paket! ett är annulerat o det andra tydl postat.....BLÄ!! skittrist eller hur?

    kram!

    SvaraRadera
  6. Jag som bor i England tror att det beror bade pa strejkerna som var fore jul, samt att det just varit jul/nyar (mycket extra post mm) och sa vadret nu da, landet ar lamslaget av nagra cm sno ;-) Hoppas du far ditt paket snart! kram "Olimpia"

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails