Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Jag är kär!

.....inte bara i min man utan i min nya tröja! Åh vad jag tycker om den, varm och gosig (inte sticksig), fin, praktisk, användbar. Det här blir klart en av mina favortiter! Vi har sådär tokkallt på jobbet igen så nu kommer den verkligen komma väl till pass!

Enda sedan jag först såg den på andra bloggare har jag liksom haft en bild i huvudet vad jag skulle ha till. Jeansleggings och swedish hasbeens! När jag tränar på kvällarna brukar jag tänka på vad jag skall bära dagen därpå (vad gör man inte för att få tiden att gå?). Insåg då att jag inte ens tänkt på vad jag kan ha under. Den passar till flertalet blusar, både i vitt, chalk, powder och royal. Även till tunikor och klänningar i brunt. Säkerligen till massor av andra plagg också!

Igår kväll blev det ett träningspass och det var verkligen inte roligt, det gick trögt och tiden ville aaaaaldrig ta slut. Efteråt var det bara att hugga i, röja, diskmaskin, tvättmaskin. Tvillingarna somnade i sin egen säng till en film, men Luca höll sig envist vaken. Halv tio sov han, då var jag så trött att jag bara ville gråta. Min energi brukar fullständigt rinna ur mig vid halv åtta-åtta.

Jag öppnar idag och på vårt arbetslagsmöte skall vi göra en SWOT-analys. Himmel, det har jag aldrig gjort förut, det skall bli både spännande och nervöst. Har du gjort det på ditt jobb?

Dagens outfit:
Alpaca mix long cardigan i powder (storlek 0)
Alloverprinted polycotton tank (storlek 0)
Vit baströja från me&i
Vitt baslinne från Gina Tricot
Jeansleggings från Vila
Knee length socks i chalk
Swedish hasbeens i cognac






Ha en bra dag!!!
Helénakramar



9 kommentarer:

  1. Åh vilken mysig tröja! Ha en härlig dag med SWOT-analys och annat skoj.. Jorå, jag har gjort ett antal sådana så jag är lite småallergisk, men det är klart att det är lärorikt också... Men ibland kan det bli lite "tillkämpat" tycker jag. Så jag är väl ingen stor beundrare av SWOT.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nice!!Äntligen fick du den=)!! Jaaa visst är den underbar!! Jag har en i rose som jag älskar! Tänkte ha den till våren lite som vårjacka, så den får hänga med ett tag till!

    SvaraRadera
  3. Vad fint den satt på dig. På mig satt den inte så fint, så det blev ingen sådan kofta.

    Tabby

    SvaraRadera
  4. Den koftan skulla man haft i kylan idag ....SUPERFIN!!!

    Kram MiA

    SvaraRadera
  5. Vad fin du är idag, som vanligt. Du har fått en blogg-award på min sida:)

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  6. Camilla: Åh tack söta du,,,men hur hittar jag till din blogg? Klickade på ditt namn men hamnade inte där...

    SvaraRadera
  7. Nä, jag vet inte hur jag ska få till det så länken till bloggen kommer fram.Snälla Bina ska försöka hjälpa mig. Här är min blogg http://minimillan.bloggplatsen.se/

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  8. Camilla: Jag hittade den, jag är jätteglad att få utmärkelsen!!!Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails