Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Klick klick klick...

....så har det låtit från många tangentbord idag tror jag. Äntligen, jag säger ÄNTLIGEN har de första plaggen släppts i några webbutiker, se Binas lista för webbisar som lagt ut plagg till försäljning. Jag skulle kunna tänka mig att köpa HUR mycket som helst från vårkollektionen, men liksom de flesta andra har jag ramar att hålla mig till och inget av det jag har högst upp på min lista verkar ha dykt upp i någon av ovanstående butiker.

Jag har en förbeställning på Smultrongården (som kanske får sin första leverans imorgon), men jag är osäker på om mina plagg är med i den sändningen. Jag vet att plaggen nedan är MYCKET populära och om ett par dagar får vi säkerligen se vackra töser i denna mysiga skapelse. Jag skulle absolut kunna tänka mig någon av dessa, men jag tror inte att jag kommer att investera i någon. Dels för att jag känner mig lite för "mysklädd" och dels för att P-O tycker de är måttligt intressanta...nej, det finns plagg jag hellre ser på galgarna i min garderob. Ser däremot fram emot att få se alla andra i dem (och säkerligen kommer manv äl på sedan att JO; DEN VILL JAG HAAAAA)



Idag har det gått för runt. Har varit heldag i barngruppen, mysigt! Vi var ute i snöstormen och det bet i kinderna vill jag lova. Tyvärr blev jag påkörd bakifrån av barn på en madrass, gjorde illa handleden, armen och huvudet (fastän jag inte slog i det, måste ha blivit något knyck).
Slutade halv fem och åkte för att hämta de stora. Tilde var på jättedåligt humör som började med att jag fick en utskällning om hur jobbigt hennes liv är för att vi är skilda och som sedan gick över till gråt och trots massor av trösatnde ord och "det ordnar sig" så vägrade hon lyssna. Ville inte följa med in för att hämta de små.
När jag skulle dra upp Leons dragkedja klämde jag hans finger. Tokgråt. Luca var gnällig och ville bli buren, en klumpeduns på armen, hålla den andra i handen och locka den tredje som åt snö. In i bilen och fortfarande gråt från Tilde, Leon och Luca. Till slut ville jag bara gråta jag med. Hur orkar man, alltid, jämt, ständigt? Jag gör det inte!
Hem och Tilde ringde Micke som ringde upp mig. Jo, det är likdant hos honom, när Tilde blir 12 år får hon vara med själv och bestämma var och hur hon skall bo, men i dagsläget tycker vi att hon är för liten för att fatta ett sånt beslut. Blev efter många om och men sams med henne. Hon uttryckte det själv, att hon inte vet varför hon blir så ledsen och att hon då ser "det här" som en orsak eller anledning. Jag ser ju att mitt barn inte mår bra i alla lägen, men jag vet inte på vilket sätt jag hjälper henne bäst. Jag tror att hon kommit in i förpuberteten och att hon har hormoner som spökar. Jag var 10 när jag fick min mens, bara barnet. Hon är 9 nu och det är ju ärftligt...
Middagen blev fullständigt kaotisk, den ena ville ha hamburgare och sedan inte hamburgare, den andra skulle ha tacos och sedan inte tacos, den tredje bara gurka. *Lovely*. Det var matlådornas mecka. Tacos till William och Tilde, potatisgratäng och hemmagjorda hamburgare till P-O. Början av hamburgare (sedan tacofärs och nachos) till småpojkarna, kycklingfilé (och massor av gurka) till Li, vegfärs till mig. Jag håller mig lätt för skratt.
Vi försökte få till en trevlig fika P-O och jag. Inte då! Blev så frustrerad att jag ställde mig på den där välinvesterade crosstrainern och tränade bort min ilska! Sedan röja igen (duplo överallt!) Sätter på en ny maskin tvätt och funderar på att köra de nytvättade plyschplaggen i tumlaren. P-O hade hängt upp tvätten, som inte var tvättad! Jag måste ha missat att starta maskinen, men det mest underliga är att man lyckas hänga en hel maskin kläder som är TORR. Say no more. Skall starta den maskinen igen innan jag lägger mig.
P-O hade börjat installerat nya skrivaren när jag tränade på sluttampen och bröt all internet (tack, jag hade de sista jobbiga tio minutrarna kvar på mitt pass UTAN musik från Spotify). Jag är inte bitter ;).
Lade fram kläder till mig och barnen, plockade ur diskmaskinen, gjorde klart inför veckohandlingen imorgon. Sövde de små medan P-O fortsatte i källaren. Vore trevligt om han kundevbli klar snart, jag vill se Johan Falk!
Hur har din kväll varit? Dyr? Lugn? Tråkig? Intressant?
Kram och god natt!!!!

8 kommentarer:

  1. Jag tycker att du är fantastisk med din familj! Sjukt kul med tvätten, min man skulle nog kunna göra samma sak.
    Kram Lotten

    SvaraRadera
  2. Här har jag haft en lugn kväll, tvillingarna somnade tidigt, är lite febriga efter 2:a influensavaccinet igår.

    Skrattade gott när jag läste om tvätten. Jag hade samlat smutstvätt och ställt i en sån där stor ikeasäck. När jag kom hem från jobbet och frågade vart tvätten var så svarade J stolt att han hade vikt den. VA??? Den var ju smutsig och han hade inte märkt det. Jisses vad vi skrattade och sen blev det att rensa garderoberna och tvätta massor :-)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja tangentorden har nog gått varma idag kan jag tänka :-) Jag liksom många andra har klickat hem en velourklänning. Min första Molly velour. jag gillar verkligen modellen på denna så jag hoppas den motsvarar förväntningarna irl också. Jag skulle egentligen avvakta lite med denna men jag kunde inte hålla mig många minuter utan klickade, hade nog lite klickabstinens efter så lång väntan.
    Hi, hi vad roligt med tvätten. Tur att man kan skratta åt det!!
    Kram på dig!!
    Ina

    SvaraRadera
  4. HAHA....OJOJOJ...nu fick men ett härligt gott skratt!!!! Ja man ska väl ej göra narr av de kära männen när de verkligen försöker att göra och ligga på plus men vad skojsigt!!!!Jag skratta högt och nu lever man läge igen!!! MEn man borde ju kännt om den va lite blöt och se om den va smutig!!! JAJA härligt skrivet både av dig Helena och kommenteraren Ulrica!!!
    Jag gillar verkligen velourklänning/tunikan skulle faktiskt kunna få hänga hemma hos mig och då almost black eller rosa!!!

    Kram kram

    SvaraRadera
  5. aaaa dyr blev kvällen, klickade hem en rosa fonda, fast ja lova mig själv inga fler vvelour klänningar...väntar på en appeteaser dress fr smultris oxå!

    SvaraRadera
  6. En STOR kram till dig...
    Förstår precis vad du går igenom med Tilde...
    Jobbigt men det blir bättre...
    Jätte skönt att få sig ett gott skratt efter en jobbig dag/kväll när jag läste om din mans tvätthängning =))
    Tack för DU delar med dig...

    Kram Madde

    SvaraRadera
  7. Tjejer: Ja, man man ju verkligen skratta åt det :) Stor kram till er alla!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails