Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Familjens yngsta träningsfreak :)


God morgon bloggvän!!!


Ny dag och dessutom lördag *me like*. Just när jag satt här och skrev ställde sig Leon på crosstrainern. Han säger "jag skall träna" och ungen tränar verkligen! Helt otroligt att han får runt de där tunga "pedalerna". Jag har fortfarande inte förstått hur man flyttar runt kort i texten, kan det ha med vilken bloggmall man har att göra? Det går att markera men inte att göra något mer. Likaså med texter, det går inte att klippa ut eller klistra in text heller.
Idag har vi inga planer, än så länge i alla fall. Igår kväll måste jag säga att vi hade en riktig smidig kväll! Jag satt rätt mycket vid datorn, Luca kom och gick, lekte, busade, ammades. Tvillingarna ville se en film och de lade sig självmant i sin säng och båda somnade! Jag klickade faktiskt igår, men nu skall jag också vara lite "nojig" och inte lägga ut en bild förrän jag har plagget i min hand!




Det dumma var att jag skulle betala med ett av mina kort, hade plagget i varukorgen, valde kort som alternativ. Fick då en förfrågan från kortföretaget om att "säkra köpen på internet",.Jag kände mig lite stressad för jag visste att det var sista plagget i min storlek och VÄLDIGT få butiker har tagit in det. Valde avbryt och vips så var jag tillbaka på hemsidan. Blev mycket förvirrad. Gick köpet verkligen igenom? Ingen bekräftelse, inte heller via mail.



Skickade iväg ett mail till företaget och beskrev vad som hänt. I morse när jag loggade in på min hotmail hade jag fått svar (det var snabbt jobbat med tanke på att det är helg!). Han beskrev att just när man väljer avbryt så hävs hela köpet. Den biten förstår jag, det var bara det att när jag loggade in på min kontoinformation på företaget så såg det precis ut som jag hade just beställt plagget. P-O höll med. Annars hade jag ju kunnat göra om proceduren, men jag vågade inte riskera att summan skulle dras två gånger. Han skrev att han skulle hålla på plagget, han vågade inte "lägga upp det igen" för då skulle det troligen gå åt på en gång, han lämnade besked om att han skulle ringa på måndag. Nu frågade jag om han kan skicka den och skicka med en faktura. Har inte fått svar än. Hoppas sannerligen att detta underbara plagg snart är i min ägo :).



Sövde Luca och sedan satt jag en stund till vid datorn. Ville se film, men det blev liksom aldrig av. P-O installerade min dator till skrivaren i stället. Jag somnade tidigt och kände mig "pigg" i morse. Ända till jag gick upp. Knepigt! Det var som att någon klubbade mig i huvudet med något hårt. Plötsligt kändes alla rutiner övermäktiga. Försökte beta av en och en i stilla mak. Bädda, ta tvätt, plocka, frukost till barnen. Tappade upp ett bad. Luca ville inte, men ren måste man ju vara så han fick göra kortvarianten med dusch efteråt istället.


Gjorde honom i ordning, klädde honom och han kröp ner i vår säng med en film. Strök lite på min wrap sedan, tyvärr har jag troligtvis fastnat i något, det är inte hål, men det är som att det "gått en tråd" och ärmen är lite rulig där, blev bättre med en omgång av strykjärnet.



Tog upp Li och gjorde henne i ordning, klädde på och så sist Leon. Idag kom han på att han kan hålla för de partier på kroppen som gör ont att smörja (de tar vi när han sover) och då gick det genast mycket bättre. Kraken är torr som fnöske :(.





Familjens tionde medlem :)
Tunturi C60

Barnen i Gangstar-kläder.
Tittar i sina "när jag var liten"-böcker, förutom Luca som sitter på sin!

Dagens outfit:
A-one silk wrap tunic powder (storlek 0)
Spoiler underdress i dark blue (storlek 1)
Jeanskjol från Gina Tricot
Strumpbyxor från Twilfit
Knee length socks i dark blue




Ha en bra dag!!!!
Helénakramar






6 kommentarer:

  1. Så hände mig en gång när jag skulle handla på polarns ewebbis....kom aldrig till att köpet va bekräftad ordesedel typ inget mail men när jag kollade på internetbanken hade jag typ 7 ordrar som låg på reserverat belopp hade gjort om det så många gånger eftersom det inte gick att få bekräftelse de hade oxå fel på sidan och fick aldrig nåt mail sista gången kom ett då jag upptäckte alla de 2a ..fick panik!!!! Men allt gick att ordna så jag förstår dig jag har nu säkrat mitt kort ordentligt så man måste ha ett lösen det sista man gör och då behöver det ej bli såhär!!! Spännande att se vad du handlat!!!
    Nu ska jag åka iväg till Eskilstuna göra en makeup på min favvostore make up store ha egentid kvalitetsdag med min bästa vän hur lovely som helst med tjejmiddag ikväll mys!!
    Ha en underbar lugn stilla lördag ni med!!
    Take care!

    Kramar Tina

    SvaraRadera
  2. Glömde du är jättefin idag gillar wrapen mycket!!

    Kram igen....

    SvaraRadera
  3. Jadu, får se om vi får grejorna nu. Men det tror jag nog! :-)

    Ang kråååssträjnärn. Det är vår 2,5åring som trampar på den här, annars är det mest en klädhängare.....

    ha en skön lördag"!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Tina: Åh, underbart!!!Ha dte så roligt du och Therese!!!

    Evalen: Vi håller tummarna!!!
    Kramis

    SvaraRadera
  5. Håller tummarna för att det funkar med köpet! Nyfiken på vad det är...
    Jag har haft strul flera gånger när jag har skullat beställa på nätet. Men det beror mest på att jag strulat men så himla svårt att veta när det funkar olika överallt...
    Du är verkligen kanonfin i wrapen! Ha en superskön dag! Kram!

    SvaraRadera
  6. Fiiiin är du!! :-)
    Stora Kramen!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails