Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Gäsp...

God morgon :)

Ny vecka, nya tag! Väcktes av Luca innan klockan och njöt av att få slumra lite till, var sååå himla trött. Fick t o m snooza två gånger. Hoppade direkt ner till duschen för att piggna till! I med en ny maskin. Upp igen och gjorde i ordning barnen.

Igår kväll blev jag så där oförklarligt trött. Orkade knappt lyfta benen. Kände mig irriterad och stingslig och naturligtvis fick P-O ut för det. Han försökte få dit det där förbenade handtaget. Den idioten som konstruerat det skulle ha stryk! Vid halv åtta gav han upp och kom upp så att vi kunde söva barnen. Ingen somnade, de var oroliga, krånglade, pratade. Jag blev tokfrustrerad och vi gick upp igen.

Då började de leka, hur fint som helst! Café! Luca bakade bullar, kokade kaffe, vispade ägg och hade sig. Li lekte mamma och gick runt med dockvagnen. Jag okade inte kliva upp ur sängen, kollade på andra filmen om Arn. Förra gången somnade jag ifrån den. Himmel vilken bra film, men såå sorglig :(.

21:40 sov alla mina fem. Är det inte typiskt? När man verkligen är trött och behöver en timme för att varva ner och bara vara, skall de vara uppe hur sent som helst. Fick hjälpa P-O med handtaget och det var ju inte direkt så att jag hoppade högt av glädje. Det tog över en halvtimme men nu sitter det där i alla fall!

Såg klart filmen och slocknade sedan, trist söndagkväll!

Dagens outfit:
4 continet x-stich i blossom (storlek 0)
Svart baslinne från Gina Tricot
Bälte från ?
Svarta jeansleggings från Only
Knee length socks i dark pink
Träskoboots från Calou







Humanityband i Midnight Plum
Ha en skön måndag!!!!
Helénakramar




3 kommentarer:

  1. Hej Helena
    Jag är en av dessa som tycker att det är väldigt spännande att följa din blogg. Sedan lever jag ett liv som är ganska långt ifrån ditt, men vad spelar det för roll? Måste man bara titta och läsa om sådant som speglar sitt egna liv? Ibland kan jag nästan få hjärtklappning när du beskriver allt du hinner göra, men ska jag klanka på dig för det - aldrig i livet! Ni lever som ni vill och jag lever ju som jag gör. Det jag egetligen ville säga är att du är söt som en dag i dina fina kläder. Om Odd Molly behöver en ny modell så tycker jag att du är självskriven! Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Idag är du verkligen fin precis min stil och vad klänningen kom fram mot det svarta och strumporna LOVELY!!!

    Sköt om dig fina du!!!

    kramar Tina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails