Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Klinker-check!

God kväll bloggvänner!

Idag har det handlats klinker! Vi for iväg efter maten, bar ut en sovande Luca, han fick fortsätta sova i bilen med filt över sig och så tittade vi till honom. Tvillingarna var med in på
K-Rauta. Jag vet inte vad jag skall säga. Vi kom därifrån med 20 kvadrat klinker och det är ett mirakel. Barnen klättrade bland travar av klinker, undersökte burkar, pallar, varor, sprang bort till ingången och upptäckte att de var på tv:n i taket, tillbaka till oss, fick en tillsägelse av personalen (och 200 av oss), började plocka bort sorterade pinnar (som P-O snällt fick sortera tillbaka).

I allt detta skall vi bestämma oss för vilket klinker vi skall välja, sedan skall det räknas! Jag är en matematiker, men det är ta mig 17 inte enkelt att tänka samtidigt som man har två illbattingar som far runt. Jag hade gjort en basuträkning hemma, men den stämde inte längre eftersom de klinker vi kikat på på nätet inte fanns. Som tur var hade jag skrivit upp samtliga mått, badrummet kommer bli som ett bakvänt L. Till slut hade vi räknat färdigt och det kommer att bli som följer:

Som "bas" blir det ett mörkgrått "flammigt" golv, plattorna har måttet 30x30. Runt hela ytan, längs med väggarna och upp en dm på väggen kommer samma klinker men i 10x10 plattor. Med andra ord, stora plattor på nästan hela ytan men inramning av små rutor. För att göra det hela lite roligare så skall vi någonstans på golvet ha EN ruta som är ljusgrå, i den finns det en utskuren mörk groda :). Jag ville ha tre sådana plattor, men P-O tyckte det räckte med en! Vi bar och lastade, betalade och lastade in i bilen och hann PRECIS till kalaset!


Den mörkgrå plattan (som heter svart)
Den ljusgrå plattan men som innehåller en groda (finner tyvärr ingen bild på den).
Vi skall ha ljusgrå (vita?) fogar för att bryta av allt!
På kalaset var det trevligt, barnen lekte med lego och hade det mysigt. Vi fikade och småpratade. Stannade inte så länge, skulle hämta hem de stora och sedan hade vi ett antal förpackningar klinker som skulle lastas in! Dessutom behövde vi mat i magen! William och Tilde hade haft det bra hos Ingrid, men kylan gjorde att de inte kunde åka så mycket pulka som de önskat!
Väl hemma igen så tog jag in barnen och packning, dukade och fixade grönsaker. P-O började med att bära in allt och lasta av i hallen. När vi hade ätit chockade jag mig själv med att kliva på Crosstrainern! Gjorde först en Spotify-lista med bra träningsmusik som jag blir peppad av. Hade som mål att orka 20 minuter (gav upp efter 12 förra gången). Testade ett annat program nu som är baserat på 2 minuters olika övningar och en minuts återhämtning i lugnare tempo. Så håller det på. Det passade mig bra, jag behöver förändringen (avskyr monotona saker). Jag höll ut i 36 minuter! Hade då förflyttat mig 5 kilometer och gjort av med dryga 200 kalorier. Nu förstår jag lite av den euforin som träningsgalna känner. Jag var/ÄR så nöjd med mig själv! Klev av och benen var som spaghetti *läskigt*.
Satt en stund vid datorn och röjde sedan lite, hängde tvätt och satte på en ny maskin. Tog en snabbdusch och sedan sövde vi barnen, men gick bet på Luca, tvillingarna sover men Luca leker! Jag skall strax ta rätt på torr tvätt sedan hoppas jag på att det går någon bra film i kväll!
Klurar lite på kommande plagg, skall satsa på i alla fall EN underkjol, men vilken?

#746 A dolce skirt dark powder


#746 A dolce skirt lite lilac


#746 A dolce skirt powder

Sov så gott!






5 kommentarer:

  1. Åh, måste ge ett tips! Ändra till mörkgråa fogar på golvet. Vi har ljusa fogar till mörkgråa plattor och de blir direkt väldigt smutsiga vilket inte går att få rent med annat än klorin. Vi har vänner som i stället valt mörka fogar och det är jättefint.

    SvaraRadera
  2. Maria har en poäng :-).

    Och de som kaklar brukar räkna med 10 % svinn (kapningar osv) av kaklet. Så se till att ha minst 10 % mer än vad man räknat ut badrummets storlek.

    Tabby

    SvaraRadera
  3. ALla kjolar är fina men frågan är om inte powder är mest användbar? Har ännu ingen, tycker de är lite för dyra för en underkjol tyvärr. På rea kanske? ;-)

    kram
    Petra (duntoffla)

    SvaraRadera
  4. Tack för tips om klinker!!!
    Petra: Jo, det är möjligt...samtidigt vore det roligt med något "annorlunda" som lila...man kanske skall ta motsatsen av vad man har...(rose och chocolate)...Jag hinner nog ändra mig många gånger...

    SvaraRadera
  5. Ja, den lila är superfin. Var hittar du alla fina bilder på dessa plagg? Letar som en galning...

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails