Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Lek&Bus!

God morgon bloggvänner!!!

Ny dag, ny vecka och fortfarande ledig :). Vi är lediga tillsammans idag men imorgon jobbar
P-O. Idag skall vi ta med barnen till Lek&Bus-landet här i Örebro. Ludde vill inte följa med men av Lovisa har vi inte fått något svar än. Vi tänkte äta lunch hemma så slipper vi den kostnaden. Det kostar 120 kronor per barn att gå in, vi har tre fribiljetter som barnen fått i julklapp. Det är smart att ta det en vardag (även om det är lov). På helgerna är det knökfullt! Vi har varit där med alla barnen en gång tidigare, då åkte vi en måndagkväll, det var också smart! Hoppas att barnen har lika roligt idag!

Jag har grejat här på morgonen, det vanliga ni vet! Har även ringt till Barn-och ungdomskiniken för att förnya Leons recept. Han brukar få årlig kallelse i november men har fortfarande inte fått tid än *knepigt*. Astmamedicin har han men inte sin insmörjningskräm, den börjar sjunga på sista versen nu och vi behöver handla en ny ganska snart. För första gången har jag fönyat recept via telefon. Jag hoppas att de ringer om jag knappat in något fel.

Har varit ute med sopor, klätt barnen och gett dem frukost. Idag rullade allting på ganska bra. Vissa dagar tar det aldrig slut och ibland flyter det på. Jag tror att det har med inställningen att göra och humöret! (På mamman alltså ;))

Dagens outfit är anpassad till dagens aktivitet!
Cotton embroidered l/s flannel dark blue (storlek 0)
Glazing frill tank i chalk (storlek 0)
Contour denim stretch (storlek 0)
Knee length socks i dark blue


Är det någon som har en produktbild på denna blus? Det är den enda jag saknar i stort sett, tänkte för mitt bildgalleri...
Om du har maila gärna till mig: helena.kampe@hotmail.com

Halsband från Eefva Attling "Homo sapiens"
Idag hoppas jag på leverans. Jag väntar både på strumpor och på den underbara koftan! Koftan beställde jag på Annandagen...vet inte hur lång tid det bukar ta från England....Vet du? Strumporna kommer förhoppningsvis i brevlådan idag!
Ha en bra dag!!!!
Helénakramar



3 kommentarer:

  1. Fin blus. Hoppas du får dina efterlängtade kläder snarast! Ha det så kul på Lek och Bus landet. Vi har ngt liknande där vi bor men det kostar bara 60 kr att gå in per barn. Kan du inte kika i min blogg på efterlysningen på tvättrådet på en klänning jag tror du har. Har en läsare som behöver hjälp.

    SvaraRadera
  2. Hej, Var det koftan du beställde från Bluelawn? Jag beställde en på juldagen i powder storlek 8, fick ett mejl förra veckan att den var slutsåld, men de har ändå tagit pengar från mitt kreditkort, grrr....

    SvaraRadera
  3. Elisabeth: Ja den, jag fick mail samma dag som du att min var "shipped" så jag hoppas det stämmer!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails