Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Söndag - utan ångest!

Rise and shine :)

Då var det söndag igen. Idag skall jag bara låta dagen komma och gå. Har inget planerat alls. Det får bli som det blir. Det är okej att ha en sådan dag när de andra varit roliga, intensiva, händelsefyllda! P-O skall nog åka iväg en sväng, leta skrivare. Det är inte roligt att göra sånt med hela familjen. Eftersom det är han som skall investera i den och vet vad han vill ha fyller jag ingen funktion. Jag tycker att det är smart om han passar på att åka runt till alla potentiella butiker, med barnen blir det så joxigt, in och ut ur bilen 250 gånger.

Jag kände mig så glad och stärkt igår kväll, fylld av positiv energi. Grejade lite vid datorn, gosade med barnen, tränade (wow, t o m DET kändes roligt), plockade och sprang som en skottspole mellan disk och tvätt. Men det var okej :). Tvillingarna somnade vid halv nio. Luca somnade nog efter mig tror jag. Jag ville se en film, men jag tror att P-O inte var riktigt på humör, vi slökollade på tv och det var verkligen INGET som föll mig i smaken. Hade gärna moffat lite chips, men ville invänta Luca. Till slut måste jag ha somnat och han ligger ju alltid vid mitt bröst om nätterna så han är ju nöjd ;).

Vi har haft en sådan där myyysmorgon, legat kvar i sängen, Luca vid mitt bröst, Li på min arm och Leon med huvudet på mina lår. Mysigt att ha de små tätt intill! Vi tittade på "Dora", pedagogiskt så det förslår. De har inte riktigt gillat de programmet förut, men nu tittade de klart och var med och pekade, upprepade o s v. Vi gick upp när Li var hungrig och de fick frukost alla tre. Jag gick ner och tog rätt på massor av tvätt. Insåg vilken fruktansvärd röra Tilde hade i sin byrå, rev ur det värsta och organiserade lite bättre. Hopplöst att inte hitta sina kläder, eller hur! Leon skrotar runt i pyjamas fortfarande, de stora har precis vaknat till och äter frukost nu. P-O sover. Jag har mailat till BlueLawn och frågat var min beställning tagit vägen.
Jag dricker kaffe nu och mår rätt bra :)

Dagens outfit:
Native shirt i chalk (storlek o)
Spoiler underdress i powder (storlek 1)
Bälte från ?
Kjol från Kapp Ahl (har lånat Tildes igen)
Grovstickade strumpbyxor från H&M
Knee length socks i chalk




Tilde och jag köpte ett diadem ihop igår, det glömde jag skriva, jag har det på mig idag! Humanityband i magenta och vitt till!






Ha en skön söndag!!!!
Helénakramar




4 kommentarer:

  1. Visst kommer det bli en bra dag trots att det är söndag ;-). Hoppas att det ordnar sig med din beställning. Aldrig kul när det strular.

    Härliga kläder idag!
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Sköna söndag är ledordet här hemma hos oss också! :)
    Vad trist att ditt paket från Blue Lawn inte kommit än. De svarade fort på mitt mail, så hoppas att det gäller dig också. Sen borde väl Posten kunna hjälpa dig att spåra paketet i Sverige (Royal Mail i England spårar bara tills paketet åkt ut ur landet).
    Kram
    Erika

    SvaraRadera
  3. ojoj vilken vintertjer jättefin och håller med sköna söndag ladda för en ny vecka utmaningar och spännade blogginlägg samt kommentarer!!

    Hoppas du får snabbt svar och paketet dyker upp den koftan är ju alldeles för ljuvlig!!!

    Söndagskramar Tina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails