Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Rouge!!!!!

Åh vad mycket fint! Hemsidan har verkligen varit seeeg och medan jag uppdaterade och uppdaterade organiserade jag i min bildmapp. En mapp för alla bilder från 2008, en från 2009, en för produktbilder från 2009, en för 2010. Så mycket enklare att hitta allt nu (ibland får jag bläddra, leta och bläddra igen). Det finns hur mycket fint som helst, eller hur!

Jag är förtjust i rött, just nu i vintertider extra mycket. Tror du rött kommer kännas rätt till våren/sommaren? Har hittat många fina godbitar i färgen rouge.

#56A Chrysalis wrap


# 746A Dolce skirt

#248 livingloving dress


#258 Chrysalis minigown



# 20 Crochet grandmas coat



#185 Sugar trousers
Vad tycker du om det som syns på hemsidan?






19 kommentarer:

  1. Oj va mycket fint!!! Det kommer att kännas i plånboken...Rött är fiiint....DFe mörkare färgställningarna föll mig i smaken....lite trist men ack så fiiiiint :)

    Kram // Mia

    SvaraRadera
  2. Hej vännen..!
    Det var ju bara en massa fint ju:-)))jag vill också ha färger nu till våren/sommaren och älskade också den röda färgen..
    Och hur snygga är inte de röda sugar trousers då???
    Hur ska man kunna välja och hur ska man få råd?
    Byxorna är också nåt som jag tror kommer ta slut fort..
    Du har ju en fin butik i närheten men det har ju inte jag..
    Så min chans att få se och prova innan köp är likamed noll :-(
    Nu ska jag hämta Melvin på dagis,
    Ha det gott,
    Kram

    SvaraRadera
  3. MIia och Mia: Byxorna är jag helsåld på, ägde ett par röda Levis när jag var ung, såå snygga! Och jag har sett Magdalena Graaf i ett par röda OM förut...Vad tror ni om pris på dem? Kramis

    SvaraRadera
  4. Åh så fint! Jag gjorde oxå ett inlägg om just rouge :-) föll pladask! det ser ut att bli en kostsam vår ;-)
    Ha en fin dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag är så KÄR i allt rött just nu och det kommer ju som sagt mkt i vår. Plånboken kommer att gråta medan jag kommer att le stort! :)
    Däremot var jag inte så förtjust i sommarbilderna, så jag kommer nog att hålla mig till vårens finingar.
    KRAM
    /Erika

    SvaraRadera
  6. Ja nog kommer denna våren och sommaren att kännas i plånboken, min önskelista är lååång! Tycker också att rött är fint och har en hel del av de plaggen i min lista. Vet inte vad jag ska satsa på att köpa först bara och vad man vågar vänta med?! Jag har tyvärr helt oförstående vänner och familj som inte förstår alls hur jag ens kan tänka mig att lägga så mycket pengar på dessa kläder, men som jag ser det så har de ju ett stort andrahandsvärde också precis som du skrivit innan så för mig är det värt det =)Tur att man kan få utlopp för sitt intresse bland likasinnade här hos dig och hos andra Molly-bloggare =) Kram

    SvaraRadera
  7. Erika och Madeleine: Visst är det sjukt mycket fint!!!!Kramis

    SvaraRadera
  8. Sugar trousers mycket snygga kan man ju ha alla färkonstillationer till svart,vitt,rosa,blå,beige ett bra val att satsa på (tycker jag)och med high heels till du blir en het 30+are!!!
    Önskar dig lycka till kan inte vara lätt att välja för mycket är ju sååå fint och du är ju så fin i alla O Ms

    Krams Tina

    SvaraRadera
  9. Tina: Tack sötis...såå läckert med jeansen, men jag tänker nästan att man viker upp dem ett varv och så träskor till kanske (har ju både röda och svarta Calou...eller ett par Swedish hasbeens high-heels)...

    SvaraRadera
  10. Hej!
    Vad fina kläder det kommer nu! Jag blev helt kär i #248 livingloving dress, en sån skulle jag vilja ha till sommaren och sen passar den utmärkt till vagnen med som har röda detaljer, hihih :) Jeansen var grymt snygga dom med! Mamma "tvingade" mig att ha rött på mig när jag var liten. Hatade rött ett tag men nu tycker jag att det är hur fint som helst :)
    Kram

    SvaraRadera
  11. Helena: Allt bra med magen? Vad har ni valt för vagn? Kramis

    SvaraRadera
  12. Du har mycket bra smak. Precis exakt samma plagg har jag förälskat mig i....dock inte de korta jeansen men precis allt annat. Muy bonito!

    SvaraRadera
  13. Min molly: De korta jeansen blir ett måste för mig :) Dock uppvikta ett varv så det blir mer trekvarts, bruna vrister (förhoppningsvis :D) och röda träskor på fötterna...

    SvaraRadera
  14. Ja, de korta jeansen kommer att vara supersnygga sen i sommar. Jag gillar också tanken med att vika upp dem lite slarvigt... :)

    SvaraRadera
  15. Jag ska köpa varenda plagg i kollektionen. Helt sjukt snygga grejor. Kosta vad det kosta vill :-)

    SvaraRadera
  16. Har mycket sammandragningar nu så det är tufft och att jobba samtidigt gör ju inte saken bättre heller men jag kämpar på. Ska hämta vagnen på fredag, ska bli så roligt!! Vi bestämde oss för en Cressent Classic, tyckte att den var både sportig och snygg.
    Kram

    SvaraRadera
  17. Vad fint med rött- passar verkligen dina färger. Kram

    SvaraRadera
  18. HELNA det kommer bli supersnyggt med de röda jenansen och skorta i olika format uppvikta och tänk något av de fina typ alomost black underdress eller fint linna supersnyggt!!! KÖR PÅ DEM hihi....gillar rött faktiskt men har aldrig köpt ett plagg till mig själv kanske skulle satsa på ett par röda jeans!!!!
    Aldrig fel känns det som!!!

    lycka till och kramar Tina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails